PODIGLA PRAŠINU

Obračun Mirte Šurjak na Instagramu zbog titule 'legende Torcide'

17.11.2015 u 13:21

Bionic
Reading

Na fotografiji kojom se Torcida zahvalila svojim legendama, uz tenisača Gorana Ivaniševića i bivšeg nogometaša i hajdukovca Gorana Vučevića našla se i sadašnja neokrunjena kraljica Torcide, atraktivna splitska novinarka Mirta Šurjak, što je razbjesnilo neke obožavatelje Hajduka i njegove navijače. Opaske na svoj račun Mirta nije primila hladnokrvno pa se razbuktala svađa s neistomišljenicima na njezinu Instagram profilu

Titula kraljice Torcide kojom se Splićanka i sportska novinarka HTV-a Mirta Šurjak već mjesecima ponosi, nije baš dobro sjela svim navijačima Hajduka, a kad je miljenica Torcide prije nekoliko dana ušla u njihov klub legendi, bila je to kap koja je prelila čašu. Naime, nakon što je Torcida na svom Instagram profilu povodom svog 65. rođendana zahvalila svojim legendama poput Gorana Ivaniševića i hajdukovca Gorana Vučevića, u njihovu društvu našla se i atraktivna Mirta na čije čari ni torcidaši nisu ostali imuni.

Rafali opaski koji su uslijedili na Mirtin račun zbog (ne)zaslužene titule, sportsku novinarku nisu ostavili ravnodušnom, čemu svjedoče i njezini komentari na Instagramu.

'Ovo nisam sama stavila, pristojno sam zahvalila ljudima na ovoj slici, a ako vi momci imate nekakvih problema, onda ih rješavajte negdi drugdje. A šta se tiče Torce, imam ogroman respekt, strahopoštovanje i divljenje da bi se sama tako nazvala. I da, bila sam na sjeveru, od 3 godine ja idem na Poljud. Nisam psihijatar pa mi se stvarno ne da zabavljat s tuđim bolesnim psihama, tko me ikad upozna, zna koliko sam normalna osoba, šta se za tebe ne može reći nažalost', samo je dio komentara kojima se Splićanka obračunala sa svojim neistomišljenicima. Prijatelji koji su je pokušali smiriti, poručili su joj: Za dobrim konjem prašina se diže... pusti selo neka priča, kraljice...'

Inače, izvještaji s Hajdukovih utakmica koje Mirta Šurjak redovito prati i nerijetko i začini svojim odvažnim modnim kombinacijama, ovog rujna bili su posebno seksi jer je sportska novinarka na svom zadatku pokazala tange, što je neke više zaintrigiralo od rezultata nogometne utakmice. Njezine seksi ekshibicije možda se sviđaju nekima, ali ne i svim navijačima Hajduka.

#Hvala torcida_hajduk_split_1950❤️??

A photo posted by Mirta (@mirta.surjak1) on

#Hajduk #samo pobjeda,ajmo bili????❤️????

A photo posted by Mirta (@mirta.surjak1) on

#Hajduk#❤️??#zadnji trening uoci utakmice sa Slovanom#ajmooo momci#ajmo Torcida#sutra svi uz nase bile#HŽV

A photo posted by Mirta (@mirta.surjak1) on

#U ocekivanju momcadi pred polazak u Kopar#Sritno bili#??❤️

A photo posted by Mirta (@mirta.surjak1) on