USKRS DANIJELE MARTINOVIĆ

'Petar i ja smo razmaženi pa drugi kuhaju za nas'

03.04.2015 u 10:08

Bionic
Reading

Danijela jedva čeka Uskrs jer je to dan koji provodi s osobama koje voli. Priznaje kako Petar Grašo i ona nemaju vremena za kuhanje, ali i tko uvijek pobjeđuje kod razbijanja jaja

Uskrs je kao i svaki blagdan idealno vrijeme da se članovi obitelji nađu na okupu, a zna to i Danijela Martinović koja jedva čeka odlazak u rodni Split.

'Taj blagdan za mene ima posebno značenje jer odlazim kući u Split da budem sa svojim najmilijima i nadam se da ću to zadržati do kraja života', kaže pjevačica.

Priznaje kako zbog užurbana načina života nema vremena za spravljanje različitih specijaliteta koji će se naći na blagdanskoj trpezi.

Petar i ja smo jako razmaženi pa to drugi odrade za nas jer nas ionako nema često kući. Mi samo razbijamo jaja, tučemo ih i jedemo. A ja sam ta koja uvijek mora pobijediti', šali se Danijela.

Trenutačno sprema dvije pjesme, jednu za festival CMC, a drugu za onaj Splitski. Kad god može, gleda i popularni show 'The Voice'.

'Skrenuli su mi pozornost na jednu prekrasnu mladu damu. Nina Kraljić. Ta mi je cura apsolutni favorit. Jacques je super mentor, najbolji je. Ne samo u 'Voiceu', nego općenito na ovim prostorima', pohvalila je pjevačica kolegu.