NAGRADNJAČA

Pogledajte film 'Projekcije'

20.01.2014 u 11:05

Bionic
Reading

Producentska kuća Interfilm u koprodukciji s HRT-om te Blitz film i video distribucija predstavljaju 'Projekcije', film Zrinka Ogreste koji nakon hvalospjevnih pulskih kritika napokon dolazi u hrvatska kina.

Ovo potpuno originalno ostvarenje domaće kinematografije vodi nas u svijet psihoterapeuta koje upoznajemo ne kao stručnjake koji postavljaju pitanja i dijele savjete, nego kao najobičnije ljude sa svim svojim manama, predrasudama i ograničenjima.

Dok čekaju dolazak voditelja svoje edukacije, grupica koju čini osam psihijatra, defektologa i pedagoga pokazat će svoje pravo lice. Do malo prije tolerantna te puna razumijevanja i sažaljenja, ova će skupina skinuti svoje maske u malenoj prostoriji u kojoj se već godinama sastaju zbog stručnog usavršavanja. Sada, kada nema više nikakvih tajni, uvrede će prštati sa svih strana, kao i prozivanja na nacionalnoj osnovi te politički nekorektni komentari.

Za svoje smo čitatelje pripremili 2x2 pozivnice za svečanu premijeru u utorak, 21. veljače u kinu Europa i 3x2 ulaznice za redovne projekcije, u distribuciji od 23. veljače.

Molimo čitatelje da u prijavi navedu žele li ulaznice za premijeru ili redovnu projekciju (i za koje CineStar kino).

Po dvije ulaznice za premijeru 21. siječnja u kinu Europa osvojile su:

Maja Šutalo
Lydia Kadojić Balaško

Po dvije ulaznice za redovne projekcije osvojili su:

Slaven Lončar
Morana Gotić
Ivana Popadić