ZALJUBLJENI NOGOMETAŠ

Rakitićeva romantična rođendanska poruka za suprugu

15.12.2015 u 15:49

Bionic
Reading

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić trenutačno se nalazi na Fifinom klupskom Svjetskom prvenstvu pa nije uz svoju suprugu Raquel Mauri koja danas slavi 26. rođendan, ali joj je zato putem društvenih mreža čestitao dirljivom porukom koja je raznježila njegove fanove

'Jako mi je žao što danas ne mogu biti s tobom, zagrliti te, dati ti veliki poljubac i tako ti čestitati rođendan, ali ću ti danas zato posvetiti nekoliko riječi. Uvijek te nosim sa sobom u srcu, svaka godina provedena s tobom za mene je poput minute, život s tobom je lijep. Sretan ti rođendan, ljubavi', napisao je nogometaš na španjolskom jeziku ispod zajedničke fotografije na svom Instagramu.

Nogometaš Seville trenutačno se nalazi u Japanu pa će rođendan s voljenom suprugom proslaviti kad se vrati u Barcelonu. Često na društvenim mrežama svojoj Raquel izjavljuje ljubav.

S lijepom je Andalužankom od 2013., a vjenčali su se u tajnosti u Sevilli nakon godinu dana veze. Tri mjeseca nakon, obitelj im se povećala za jednog člana - kćer Altheu. Ove godine su se i crkveno vjenčali, a trenutačno čekaju i drugo dijete.

No te puedo querer mas..❤️?? @raquel_mauri

A photo posted by Ivan Rakitic (@ivanrakitic) on