ŽENE U PRVOM PLANU

Slavni ljubavni parovi na premijeri 'trijumfa ljubavi'

23.09.2015 u 14:01

Bionic
Reading

Nataša Janjić koja se našla u ulozi domaćice premijere na crvenom je tepihu zablistala u upečatljivoj haljini uz svog dečka Marka Kisića. Besprijekorno elegantna Branka Krstulović film je pogledala sa suprugom Hrvojem, a Janko Popović Volarić sinoć se nije ni sekunde odvajao od djevojke Tijane Pečenčić

Crvenim tepihom ispred zagrebačkog HNK-a prošetali su se sinoć mnogi poznati parovi javnog života. Maja i Emil Tedeschi došli su pružiti podršku prijatelju Daliboru Mataniću kao što su to napravili i na Sarajevo Film Festivalu, a uspješni poduzetnik i vlasnik Atlantic grupe našao se sinoć i u ulozi DJ na domjenku nakon premijere filma.

Nataša Janjić zablistala je kao domaćica premijere u predivnoj crvenoj haljini koja se isticala u moru crnih toaleta sinoć. Uz nju je bio i njezin dečko Marko Kisić koji je uz svoju crvenokosu ljepoticu spremno pozirao fotografima.


Nataša Janjić

Janko Popović Volarić na 'Zvizdan' je došao ruku pod ruku s djevojkom, beogradskom glumicom Tijanom Pečenčić, a na pitanje koliko sebe i Tijanu vidi kao još jednu pobjedu ljubavi na ovim prostorima, ogradio se od bilo kakvih nacionalnih okova.

'Mi smo samo ljubav, kao i svi parovi tu oko nas. Ako gledamo na to drugačije, to već nije pravi način gledanja na stvari', poručuje Janko.


Ecija Ojdanić u kreaciji modnog brenda Lokomotiva


Sanja Vejnović


Davor Višnjić/Pixsell
Tara Rosandić


Tihana Lazović