UVIJEK U TRENDU

Stilske igre zgodnih žena Bojane, Elle i Andree

18.11.2016 u 18:15

Bionic
Reading

Predstavljanje najnovijih trendova iz svijeta optike privuklo je brojna poznata lica, među kojima i Ivana Dečaka s partnericom Ninom Celio-Cega, Ellu Dvornik, Anu Gruicu, Bojanu Gregorić Vejzović, Ivanu Mišerić, Mirana Kurspahića, Deana Pelića, Andreu Andrassy te brojne druge

Nakon povratka s Kariba Ella Dvornik ne gubi vrijeme i u pauzi između putovanja provjerila je koje novitete sunčanih naočala u Zagrebu nudi svjetski lider u području dizajna, proizvodnje i distribucije naočala De Rigo Vision.

Da život u petoj brzini zna biti iscrpljujući, pokazala je i Ella svojim jučerašnjim umornim izgledom, a u puno vedrijem raspoloženju bila je Andrea Andrassy te je ove jeseni odlučila biti plavuša.

Lijepa glumica Bojana Gregorić Vejzović vjerna je istoj boji kose, no zato su modni trendovi nešto čime rado eksperimentira. Kožna jakna i metalik suknja bili su osvježenje nakon klasične elegancije koju glumica najviše voli. Ivan Dečak i Miran Kurspahić, uz nove trendove u optici, pokazali su i da im uske hlače stoje kao salivene.


Miran Kurspahić


417124,447765,441930,379186