NOVE AVANTURE PLAVIH MALIŠANA

Štrumpfovi 2

17.07.2013 u 07:00

Bionic
Reading

Film 'Štrumpfovi 2' dolazi direktno iz studija Columbia Pictures i Sony Pictures Animation, režirao ga je Raja Gosnell, a producirao Jordan Kerner. Film u hrvatska kina stiže već 1. kolovoza!

U nastavku animirano-igranog obiteljskog blockbustera 'Štrumpfovi' zli čarobnjak Gargamel kreirat će dvoje zločestih bića nalik Štrumpfovima, nazvat će ih Vragolanima i ponadati se da će se pomoću njih domoći magične Štrumpfastičnosti.

Međutim, nakon što otkrije da mu ono što želi može dati jedino pravi Štrumpf te da tajnu čaroliju kako Vragolane pretvoriti u prave Štrumpfove zna samo Štrumpfeta, Gargamel će ju oteti i dovesti u Pariz – grad u kojem ga milijuni štuju kao najvećeg svjetskog čarobnjaka. Uskoro će se Papa Štrumpf, Trapavi, Mrgud i Licko morati vratiti u naš svijet, ponovno ujediniti sa svojim starim prijateljima Patrickom i Grace Winslow te spasiti Štrumpfetu!

Hoće li Štrumpfeta, koja se oduvijek osjećala drugačijom od ostalih Štrumpfova, pronaći novu vezu s Vragolanima Veksi i Hakusom – ili će ju pravi Štrumpfovi uvjeriti da je njihova ljubav prema njoj istinski plava?