DANIJELA MARTINOVIĆ

'Sviđa mi se ono što nosi Anđa Marić'

07.06.2015 u 09:06

Bionic
Reading

Pjevačica Danijela Martinović iz prvih redova pratila je jedanaestu po redu Montura Split - Fashion Destination 2015. Otkrila je što joj znači moda i tko su njezine modne ikone

'Prvi put sam na Monturi i rado ću se vratiti jer je divan osjećaj sjediti u Dioklecijanovim podrumima i gledati reviju. Taj spoj mistike prošlosti i mode za mene je nezaboravan', rekla je Danijela Martinović. Pjevačica je modne revije pratila u pratnji sestre Izabele, a za svoju odjevnu kombinaciju izabrala je crnu jednostavnu haljinu modnog dvojca Arileo, cipele Ledenko te bakinu torbicu.

'Da mogu birati, rado bih surađivala s Verom Wang. Te raskošne haljine ostavljaju me bez daha', izjavila je pjevačica. Velika je ljubiteljica modnih događanja, a moda za nju, kaže, predstavlja jedan od načina da se igra, bude kreativna i pokaže sva svoja lica.

'Obožavam Anđu Marić i Juditu Franković jer su posebne, hrabre i potpuno svoje', otkrila je Danijela svoje domaće modne ikone. Osim njih, na stranoj sceni sviđa joj se modni izričaj Tilde Swinton jer je, kaže, uvijek razoruža svojom eteričnom pojavom.


Danijela je revije pratila sa sestrom Izabelom