POPUT OPRAH

Tajči otvoreno o borbi s depresijom i anksioznošću

16.01.2015 u 14:04

Bionic
Reading

O preseljenju u Ameriku pjevačica je dugo razmišljala, a prvi počeci u SAD-u nisu joj bili nimalo laki, otkrila je Tatjana Matejaš u prvoj epizodi druge sezone svog internetskog showa 'Walking Up in America'

Sve je spremno za drugu sezonu internetskog showa 'Waking Up In America' koji u suradnji sa suprugom, producentom Matthewom Cameronom radi naša pjevačica Tatjana Matejaš Tajči (44). U emisiji nekadašnja tinejdžerska zvijezda razgovara s običnim ljudima o stvarima koje su im promijenile živote, a želja joj je da nas upravo ti ljudi inspiriraju i nagnaju da se probudimo i živimo život punim plućima.

364776, 361496, 357042, 342816
'Mnogi moji gosti doživjeli su buđenje nakon pretrpljenih bolesti ili gubitka voljenih osoba. Emisiju želim gledateljima pokazati da se svatko od nas može probuditi i krenuti dalje bez obzira na to koliko nešto bilo teško. Nije jednostavno, ali definitivno se može. Ja sam dvaput zapela u životu – prvi put kao pop zvijezda, a drugi put živeći ideju američkog sna koji to nije bio. Učinila sam sve te 'prave stvari': udala sam se, stvorila predivan dom, produbila vjeru, no i dalje sam se borila s depresijom, anksioznošću i svojim suprugom. Pravo buđenje za mene je nastalo tek u trenutku kad sam shvatila da sve promjene u životu mogu napraviti jedino ako ta želja dolazi iznutra pa sam upravo to i učinila. Stoga želim svoje gledatelje potaknuti da žive s više ljubavi, radosti, slobode i hrabrosti. Putujući diljem Amerike, upoznala sam mnogo divnih ljudi, a njihove su me priče inspirirale. Želim da sada inspiriraju i vas', rekla je pjevačica u prvoj epizodi druge sezone svog showa koju možete pogledati u nastavku.