MODNA AVANTURA

Tajna šešira Tončice Čeljuske

23.07.2015 u 13:03

Bionic
Reading

Tončica Čeljuska, HTV-ova novinarka i urednica, ispričala je za tportal kako se bori protiv visokih temperatura, kako provodi ovo ljeto, ali i zašto toliko voli šešire

Prvi dio godišnjeg HTV-ova novinarka Tončica Čeljuska provela je na 'Retreatu ili povlačenju', šestodnevnom programu u Velom Lošinju u društvu zanimljivih žena i uz vođenje Nadje Skazlić.

'Strastvena sam zaljubljenica u osobni razvoj i lifecoaching. Uživala sam u radionicama na kojima smo se bavile sobom kroz razna predavanja, iskustvene vježbe, meditacije, aromakozmetiku, sirovu hranu te predavanja o životu žene u skladu s prirodom. Svaka od tih aktivnosti imala je točno određen cilj, a rezultat su im osnaživanje, otpušten stres, unutarnji mir i regeneracija tijela. Nakon Lošinja nekoliko dana provela sam u Umagu te sam uživala u koncertu Željka Joksimovića na otvorenju ATP turnira', kaže Tončica. Ondje je kupila jedan od svojih šešira, a njihove fotografije podijelila je na svom profilu na Instagramu.

'Volim ljetne šešire i cijeli život ih nosim, ponajviše radi zaštite od sunca. Zimi nikad, ni za najvećih hladnoća ne stavljam kapu na glavu, ali ljeti ne mogu na jako sunce bez šešira. Obožavam sunce, ali moram čuvati lice. Danas nije problem naći zgodan šešir, ponuda je stvarno izvrsna, a najnoviji, tamnoplavi, donijela mi je kći iz Bruxellesa', pohvalila se Tončica. Prijateljice znaju da ima cijelu kolekciju ljetnih šešira pa joj ih nerijetko poklanjaju.

Drugi dio godišnjeg provest će u rodnoj Baškoj Vodi, u obiteljskoj kući, i nekoliko dana na Hvaru. 'Hvar je ipak moja najdraža ljetna destinacija i to zbog neobičnog spoja vrhunskog glamura i opuštenih backpackera koji spavaju pod vedrim nebom. O ljepoti prirode i noćnom životu da ne govorimo', rekla je. Otkrila je i kako se bori protiv vrućina.

'Ako nisam negdje pri moru i bazenu, onda sam u savršeno rashlađenom prostoru HTV-a. Ondje sam nakon godišnjeg počela voditi i uređivati 'Regionalni dnevnik'. Format je idealan jer se uživo uključujemo u naše turističke centre te prenosimo atmosferu ljeta i onima koji su ostali na kontinentu. Naša dopisnička mreža je oduvijek velik adut HTV-a jer doista možemo pokriti cijelu Hrvatsku. Kolege u 'Regionalnom', Renato Kunić i Katja Kušec, olakšali su mi snalaženje u ovom novom formatu, a zasad mi dobro ide', kaže Tončica.