ČESTITKE SA SVIH STRANA

Tatjana Jurić si za rođendan poželjela - doktorat!

10.02.2015 u 12:28

Bionic
Reading

Televizijska i radijska voditeljica danas slavi rođendan, a iako ga provodi radno, večeras je za prijatelje priredila prigodno druženje

Još od ponoći Tatjani Jurić sa svih strana pristižu rođendanske čestitke, a 33. rođendan lijepoj je voditeljici među prvima čestitao dečko Mirjan, s kojim je u vezi već dvije i pol godine. Tatjana je večeras za svoje prijatelje pripremila rođendansku zabavu, a smijeha, dobrog raspoloženja i lijepih želja ne nedostaje na Narodnom radiju, na kojem je voditeljica trenutno u jutarnjoj šihti.


'S kolegama sam se našalila kako sam im cijelu noć pekla palačinke za doručak, no kada su stigle, ipak sam im priznala da sam ih naručila. Da sam ih sama pekla, vjerojatno bih spalila kuću i zakasnila u šihtu', našalila se Tatjana, rado se prisjetivši prijašnjih rođendana. Posljednje najviše pamti po tome što joj među prvima čestitaju prijateljice i Mirjan, koji inače živi u Francuskoj, pa je veseli kada zajedno preko internetske videoveze dočekuju rođendan.

'Mobitel mi već u ponoć krene zvoniti', kaže Tatjana, a otkrila nam je i rođendansku želju - za svoj 33. rođendan razmišlja o nastavku školovanja i upisivanju doktorata. Temu već ima: Demokratski izazovi hrvatskog izbornog zakonodavstva. 'To je moja želja i na tu sam temu skupila već puno literature, ali polako. Želja je jedno, a fakultet tek treba raspisati natječaj i uvjete za novu generaciju diplomanata', zaključila je vedra i nasmijana voditeljica.