GAF U ETERU

Tončica Čeljuska pobrkala Al Jazeeru s Al Kaidom

20.10.2015 u 16:11

Bionic
Reading

Izvještavajući o izbjegličkoj krizi i situaciji na srpskoj granici, televizijskoj urednici i voditeljici jučer se u Regionalnom dnevniku HTV-a omaknuo gaf kad je novinare Al Jazeere nazvala novinarima (terorističke organizacije) Al Kaide

Nakon što je nedavno RTL-ov voditelj i urednik Zoran Šprajc počastio gledatelje psovkama u eteru, njegova kolegica, HTV-ova televizijska voditeljica i urednica Tončica Čeljuska jučer je u Regionalnom dnevniku drugog programa HTV-a doživjela sličnu neugodnu situaciju.

Naime, čitajući izvještaj o izbjegličkoj krizi na srbijanskoj granici, Tončica je novinare Al Jazeere nazvala 'novinarima Al Kaide', zbog čega je nakon priloga uslijedila isprika voditeljice.

'Na granici kod Berkasova raste napetost između policije i novinara. Ekipi Reutersa oduzeta je oprema, dok su novinari Al Kaide odvedeni s granice', čitala je Čeljuska prilog ni ne trepnuvši na izgovoreni tekst.

Kako je to izgledalo, možete pogledati na stranicama HRT-a (emisija na zahtjev) u 5.29 minuti.

Posljednji put kad je voditeljski nastup Tončice Čeljuske postao viralni hit, bilo je to zahvaljujući Ivanu Šukeru čije je propadanje stolice u HTV-ovu 'Studiju 4' došlo i do Ellen DeGeneres koja je isječak pokazala u svojoj emisiji.