NEMA DO BRATA

Velike ljubavi i neraskidive veze poznatih Hrvatica

17.12.2016 u 06:00

Bionic
Reading

Veza braće i sestara dolazi odmah nakon one roditelja i djece, a povezanost je ponekad toliko velika da su nam krvni srodnici i najbolji prijatelji. S time se zasigurno slažu i neke poznate Hrvatice, koje za pratnju na društvenim događanjima često povedu svoju braću, kao što je slučaj kod čelistice Ane Rucner, glumice Jelene Perčin te voditeljice Barbare Kolar

'Ne postoji nijedna ljubav tako jaka kao ljubav prema bratu', napisala je na svom profilu na Instagramu čelistica Ana Rucner i uz to objavila fotografiju s bratom Marijem Rucnerom. Da je veza braće i sestara zaista jaka, mogu potvrditi i još dvije dame - glumica Jelena Perčin te voditeljica Barbara Kolar, koje se rado na društvenim događanjima pojavljuju upravo u društvu svoje braće. I dok je od Ane Rucner brat stariji, Jelena Perčin i Barbara Kolar starije su sestre, koje su više od desetljeća bile jedinice u obitelji.

Ana Rucner s četiri godine starijim bratom Marijem

Budući da je Mario od sestre Ane Rucner stariji četiri godine, a poznato je da starija braća i sestre uvijek brižno paze na mlađe, u njemu je slavna čelistica uvijek imala zaštitnika. Osim toga, odrasli su u glazbenoj obitelji te oboje krenuli u te vode, pa ih spaja i ljubav prema glazbi. I dok je Ana virtuoz na violončelu, Mario Rucner opredijelio se za violu, no za razliku od sestre, uz glazbu gaji i ljubav prema motorima te ih vozi od svoje osme godine. Zanimljivo je kako se on aktivno natjecao i u brzinskom moto-sportu.


Jelena Perčin od brata Luke starija je deset godina

Glumica Jelena Perčin od svog je brata Luke starija deset godina, a nedavno se na svom Facebook profilu pohvalila 25-godišnjim doktorom medicine. 'Zaista sam ponosna na svog brata Luku. Ne zbog titule doktora medicine, već zato što je izvrstan student, sve je ispite dao u najkraćem mogućem roku. Sretna sam zbog njegova uspjeha i jer se našao u tom zanimanju', rekla je nedavno glumica Jelena Perčin za tportal.


Na premijeru filma Barbara Kolar povela je 16 godina mlađeg brata Igora

U društvu brata Igora na premijeri filma 'Rogue One: Priča iz Ratova zvijezda' pojavila se i televizijska voditeljica Barbara Kolar. Iako su na prvu svi pomislili da je riječ o novom muškarcu u njezinu životu, Barbara je ubrzo svima pojasnila kako je to njezin 16 godina mlađi brat. 'Moj brat Igor mlađi je od mene 16 godina, no unatoč razlici u godinama, vrlo smo vezani. Završava studij industrijskog dizajna i ima velike ambicije, što me silno veseli', rekla je prije dvije godine voditeljica za Jutarnji list