NOVI IZAZOVI

Veliki povratak Tatjane Jurić na male ekrane

12.03.2015 u 08:48

Bionic
Reading

Sve su glasnija šuškanja o povratku Tatjane Jurić na male ekrane, a naša voditeljica sama ih je potvrdila u razgovoru za tportal

Kad je Tatjana Jurić (33) prije četiri godine odlučila napustiti RTL Televiziju, mnoge je začudila njezina odluka, no ova je Zagrepčanka bila odlučna. Željela je tada, kako je izjavljivala, nove poslovne izazove, ali i steći dodatno iskustvo te završiti studij politologije. Ipak, čini se da bi nam se Tatjana uskoro ponovno mogla smiješiti s malih ekrana.

Kako doznajemo, voditeljica je trenutačno u kontaktima s čak dvije nacionalne televizije, a riječ je o RTL-u i HTV-u. Nedavno je viđena na državnoj televiziji gdje je obavila i probna snimanja, no o kakvom je angažmanu riječ, i dalje ostaje vidjeti. Moguć je i Tatjanin povratak na matičnu RTL Televiziju gdje je godinama bila zaštitno lice, a o čemu se govori već nekoliko mjeseci.

U prilog tomu ide i to da se u Krapinsku 45 nedavno vratila nekadašnja urednica Nensi Profaca čiji je trenutačni zadatak da magazinskim formatima RTL-a vrati gledanost, a s kojom je Tatjana radila na emisijama 'Exkluziv', Exploziv' i 'Exkluziv s Tatjanom Jurić' koja je vikendom bilježila dobru gledanost.

U slučaju da se vrati na RTL gdje je i započela svoju televizijsku karijeru, Tatjana bi najvjerojatnije radila na novim projektima koji se pripremaju za jesen. No možda voditeljica, koja je već dokazala kako u poslu voli izazove, ipak krene put Prisavlja.

Da se nešto šuška i da je povratak na ekrane sve izgledniji, potvrdila nam je i sama Tatjana: 'Istina je, vraćam se na televiziju, ali još ne mogu o tome govoriti. Molim vas, pričekajmo da postane službeno i na papiru', oprezna je bila Tatjana.

Na RTL-u je provela gotovo osam godina, a kad je krajem 2011. odlazila, često je isticala kako kolege i rad u toj kući voli, ali da joj je bitno u poslu ne stagnirati, već stjecati nova iskustva te da joj je tada završetak fakulteta ipak najvažniji.

U međuvremenu je studij na Fakultetu političkih znanosti završila okrenuvši se radijskoj karijeri - prvo na tadašnjem Hit FM radiju, dok je danas redovito možemo slušati na Narodnom radiju. Neko smo je vrijeme gledali i na 24 sata TV gdje je također radila s Nensi Profacom, no čini se kako njezino pravo vrijeme tek dolazi.