'SPLITSKE BLIZANKE'

Zajedničko slavlje Nataše Janjić i Mirte Šurjak

28.11.2015 u 07:00

Bionic
Reading

Poznate Splićanke rođene su iste godine i na isti dan, 27. studenog, a na jučerašnji 34. rođendan 'slučajne blizanke' poželjele su jedna drugoj ljubav i sreću. Nataša je slavila s prijateljima u Zagrebu, a Mirta s obitelji i kćeri u Splitu

Glumica Nataša Janjić i sportska novinarka HTV-a Mirta Šurjak na prvi pogled možda imaju malo toga zajedničkog, no zagrebavši ispod površine, priča je ipak drugačija. Lijepe Splićanke rođene su iste godine na isti datum, 27. studenog, a to je i razlog zašto su si dodijelile titulu splitskih blizanki.

Mnoge čestitke stizale su im jučer na na Instagramu, a jedna drugoj poručile su - nek nas prati ljubav i sreća! I dok je Nataša sigurna da je onu pravu već pronašla u Zagrepčaninu, ginekologu Marku Kisiću, Mirta je nakon kraja ljubavi s bivšim nogometašem Giovannijem Rossom, s kojim ima kćer Dominu Kjaru, spremna za novi ljubavni početak. 

Splitska glumica 34. rođendan proslavila je u društvu svojih najboljih prijateljica Larise Navojec i Marijane Batinić, a Mirti Šurjak jedan je rođendanski poklon bio poseban - Hajdukova lumbrela odnosno kišobran koji je dobila od svog najdražeg nogometnog kluba.

'Mogla sam biti kraljica Hajduka! Ovako ništa!' našalila se Nataša.

Ghostbusters ?? #almost34 #bdaygirl

A photo posted by Natasa Janjic (@nanulananula) on