SRETNI I ZALJUBLJENI

Anamarija Asanović objavila nikad viđenu fotografiju sa svoga vjenčanja

16.10.2024 u 00:04

Bionic
Reading

Splitska dizajnerica Anamarija Asanović na svom se Instagram profilu prvi puta oglasila nakon udaje za zadarskog poduzetnika Ivana Karačića te svoje brojne obožavatelje razveselila simpatičnom objavom

Kći našeg proslavljenog reprezentativca Aljoše Asanovića, podijelila je simpatičnu crno-bijelu fotografiju na kojoj su, u vjenčanom izdanju, pozirali u splitskom hotelu oboje s pićem u rukama i sunčanim naočalama.

'Do posljednjeg daha. Hvala stvarno svima na lijepim željama', zahvalila se Anamarija ispod fotografije.

Splitska dizajnerica se udala se za Ivana Karačića prošlog tjedna crkvi Svetog Stjepana, a proslava vjenčanja održala se u restoranu Adriatic u splitskoj ACI-jevoj marini, poznatog i kao 'restoran kod Graše', premda već neko vrijeme nije u vlasništvu Zorana Graše, oca Petra Graše.

Na vjenčanju za oko dvjestotinjak uzvanika bili su i Igor Štimac, Slaven Bilić s partnericom Ivanom, Milan Rapaić, Nikola Jurčević, Tonči Gabrić, kao i veliki obiteljski prijatelji, bračni par Doris Dragović i Mario Budimir.

Inače, Ana i Ivan u vezi su od proljeća prošle godine, a u rujnu smo imali prilike vidjeti prizore s Anamarijine djevojačke večeri.

Ovo je već drugo slavlje ovoga mjeseca u obitelji Asanović jer se prije nekoliko tjedana oženio njezin brat Antonio koji je izgovorio sudbonosno 'da' organizatorici vjenčanja Josipi Skoblar.

Inače, dizajnerica ima kćer Zorku iz prethodne veze s partnerom Marinom Siriščevićem, rođenu u veljači 2016. godine.