nije 'sarmica'

Anja Šovagović Despot ima super frizuru za blagdanske partyje

20.12.2023 u 14:27

Bionic
Reading

Traje po mnogima najljepše razdoblje u godini - božićne lampice, druženja s najmilijima, okićeni domovi, ali i neodoljivi blagdanski lookovi. Naša glumačka diva zablistala je s osvježenim izgledom

Kada je u pitanju blagdanski izgled, osim outfita i svečanog make-upa, njegov najvažniji element zasigurno je i frizura. To dobro zna i prvakinja kazališta Gavella.

Premda je prepoznatljiva po svojoj 'sarmica' frizuri, Anja Šovagović Despot kosu je ovog puta raspustila, a nabacila je svoj zaštitni znak - crveni ruž, vječni klasik i najbolja opcija za blagdansko vrijeme.

Anja već godinama zadivljuje svojim uspješnim ulogama u kazalištu, filmu, tv serijama no nije samo dramska umjetnica i glazbenica, već je i uspješna spisateljica.

Prva njezina knjiga 'Divlja sloboda' objavljena 2003. tiskana je u tri izdanja. Sedam godina kasnije objavlila je i drugu knjigu kazališnih eseja i autobiografskih zapisa 'Kad se ima kome dati', a prije nekoliko mjeseci je najavila svoj roman. Riječ je o nikad ispričanoj ispovijesti Krležine junakinje Charlotte Castelli-Glembay.

  • +3
Anja Šovagović Despot Izvor: Cropix / Autor: Ante Cizmic / CROPIX