bit će spektakl

Autor serije 'Baby Reindeer' priprema novu seriju

27.06.2024 u 18:09

Bionic
Reading

Serija 'Baby Reindeer' na svakog je gledatelja ostavila dojam, a cjelokupnom dojmu još više pridonosi da je u seriji glumio i sam autor serije koji je ujedno bio i žrtva uhođenja koje serija tematizira

Richard Gadd prije nekoliko je mjeseci osvojio Netflix serijom 'Baby Reindeer' ispričavši priču koju je osjetio na vlastitoj koži. Postao je žrtva djevojke Marthe koja ga je uhodila i zlostavljala porukama, a ispričavši tu priču ispričao je i vlastitu priču o problemu sa zloupotrebom droga. Sada ima novu priču koju želi ispričati, no to neće učiniti s Netflixom.

Škotski pisac i komičar sljedeće je partnerstvo dogovorio s HBO-om i BBC-jem, a nova serija uskoro kreće.

'Neizmjerno smo uzbuđeni zbog partnerstva s BBC-jem i Richardom Gaddom, čiji nevjerojatan talent nastavlja stvarati reakcije diljem svijeta. S ovom novom, uzbudljivom i evokativnom serijom, ponosni smo što možemo poželjeti dobrodošlicu Richardu u HBO obitelj', rekla je viša potpredsjednica HBO-ovog dramskog programa Kara Buckley.

Serija koju ćemo uskoro gledati donosi priču o dvojici prijatelja i o njihovom odnosu koji je trajao 40 godina. Serija počinje kada se Ruben iznenada pojavi na Niallovom vjenčanju što dovodi do velike svađe. Gledatelji se potom vraćaju u prošlost kako bi svjedočili svim usponima i padovima dugogodišnjeg prijateljstva: od prvog trenutka kada su se upoznali kao tinejdžeri do njihovog konačnog razilaženja u odrasloj dobi.

Redateljica BBC-jeve drame Lindsay Salt izjavila je: 'Ovo je hrabra, briljantna, jedinstvena priča i jedva čekamo da je gledatelji vide.'

EIZA GONZÁLEZ

Jednostavno, a tako efektno izdanje: Meksička ljepotica dominirala na ljetnoj zabavi

Pogledaj galeriju
sve osim nogometa

Učitavanje...