iskren kao uvijek

Baby Lasagna potpuno iskreno: 'Totalni neprofesionalci'

14.05.2024 u 08:30

Bionic
Reading

Marko Purišić među rijetkim je domaćim izvođačima koji se na scenu probio potpuno sam, bez podrške i 'guranja' bilo koje vodeće izdavačke kuće, a na putu do pobjede na Dori stajao mu je čak i žiri HRT-a jer ga je ostavio u statusu rezerve

Baby Lasagna odavno je postao miljenik nacije, a otkako se vratio u Hrvatsku nakon odličnog drugog mjesta na Eurosongu, taj je status potvrdio svojom simpatičnom iskrenošću u svakom razgovoru.

Tako je i prilikom dočeka na Trgu u Zagrebu, s čitavom delegacijom HRT-a iza sebe, iskreno naglasio da je do uspjeha došao bez ičije pomoći, pouzdajući se isključivo u svoj tim.

'Totalni neprofesionalci. Sam sam pisao pjesmu, plesači nisu profesionalni plesači da žive od toga, to su moji prijatelji koji su sami smislili koreografiju, a najmlađi je napunio 19 godina u Švedskoj i sad će za koji dan na maturu, izostao je iz škole. Svi smo mladi, neprofesionalni, neiskusni, ali srcem smo išli u nešto i napravili nešto divno', rekao je u RTL Direktu.

Njemica pleše uz 'Rim Tim Tagi Dim' Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

Marko je bio iskren i u komentiranju drugih natjecatelja i natjecateljica, priznajući da mu kontroverzna pjesma irske predstavnice Bambie Thug nije osobito po ukusu.

'Not my cup of tea. Nije baš nešto. Nastup je apsolutno izgledao skupo i profesionalno. Pjesma - iako slušam metal i slušam puno jači metal od nje - pjesma mi se osobno nije svidjela, tako da...', rekao je pa prokomentirao sudjelovanje Izraela.

'Osjetilo se dosta napetosti kad je Izraelka prošla u backstageu, neki su se čak posvađali s njihovom delegacijom. Osjetila se neka napetost, ja se u to ne razumijem i nisam informiran, iako bih se trebao informirati da znam što se događa i zašto su svi napeti. Ali, da, osjetila se napetost.'

  • +18
Baby Lasagna u Zagrebu Izvor: Pixsell / Autor: Emica Elvedji/PIXSELL

S obzirom na to da je uživao status uvjerljivog favorita te su kladionice njegovu pobjedu prognozirale sa šansama većim od 50 posto, zvuči zaista nevjerojatno to da je dobio tek dvije 12-ice od žirija.

'Nismo dobivali 12-ice - iznenađen sam, ali ne uvrijeđen. Kad stanem na loptu, možda afinitet žirija nisu žešća glazba i jednostavnije pjevačke linije. Možda je do toga', rekao je Baby Lasagna i poručio za kraj:

'Mislim da bismo trebali uživati u ovom visokom rezultatu i mislim da je publika rekla svoje, tako da se ne trebamo baš previše brinuti o tome tko ima pehar doma - Nemo ili ja.'

S DNA ORMARA

Nosi se čipka: Pogledajte novi trend na dočeku Baby Lasagne u Zagrebu

Pogledaj galeriju

Podsjetimo, Baby Lasagna dobio je najviše glasova publike, no pobjedu na Eurosongu odnio je Švicarac Nemo Mettler s pjesmom 'The Code'.