oduševili publiku

Big CroDance Party zatresao Biograd: Nastupile zvijezde devedesetih

10.08.2024 u 23:53

Bionic
Reading

Legende hrvatskog dancea Senna M, Ilan Kabiljo, Simplicia, Ivana Banfić, Ella, grupa ET nisu se štedjeli i dali su sve od sebe i priredili su publici nezaboravan plesno-scenski spektakl

Do sitnih noćnih sati publika u Biogradu je pratila plesni ritam, razdragano pozdravljala i pjevala sa svakim izvođačem. U vručoj ljetnoj noći osjetila se prisnost i emotivan naboj između izvođača i publike.

Legende su pokazale da godine za njih ne prolaze i da su isti ako ne još i bolji nego kad su prije točno 30 godina na isti datum i mjesec pjevali i plesali na bazenu Ilirija. 'Ovo je samo početak naše turneje koju organiziram', rekla nam je Simplicia.

'Gledajući rokovnik koji sam sačuvala iz 1994 godine gdje sam zapisivala svaki svoj nastup i koncerte dance partya, došla sam na ideju da okupim ekipu i obiđemo mjesta gdje smo bili prije točno 30 godina i razveselimo publiku koja je tada bila na koncertima a i sve one koji žele vratiti se u neka stara vremena. A 90-tih smo jako puno nastupali, nema gdje nismo bili. S ovom turnejom publika će uskočiti sa nama u glazbeni vremeplov i pozivamo svu našu dragu publiku koja nas je voljela da se još jednom svi zajedno transportiramo na jednu noć u 90-te', poručila je jedna od najvećih zvijezda dance scene.