odlično se provodi

Blista u chic izdanju: Mirna Zidarić uživa s mužem u gradu romantike

02.06.2024 u 14:18

Bionic
Reading

Hrvatska novinarka sjajno se uklopila među uvijek elegantne Francuskinje svojim vješto stiliziranim chic outfitom

Poznata sportska novinarka Mirna Zidarić s obožavateljima na društvenim mrežama podijelila je zanimljive trenutke iz Pariza, u kojem se sjajno provodi u društvu supruga Zorana.

Nimalo ne čudi što je dobar dio vremena provela obilazeći sportske znamenitosti, kao što je Park prinčeva, dom PSG-a, te si priuštila uživanje u Roland Garrosu, slavnom teniskom turniru koji je pratila s tribina.

Uspjela se fotografirati i kraj Nadalove statue te brojnih turističkih atrakcija, a jednu objavu popratila je zanimljivim opisom:

'Ima onih koji mogu, a ne žele, onih koji žele, ali ne mogu (ti su posebno dragi, ustraju li uspjet će), a ima i onih iznimnih koji MOGU i ŽELE učiniti druge sretnim, a ne traže ništa za uzvrata, daju bezuvjetno. E njih, da njih, ako imate u svom životu, imate sve, zahvalite svemiru na njima', stoji u djelu opisa objave.

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Uz to, oduševila je i prigodnim odabirom odjeće i stajlingom kojeg se ne bi posramila nijedna chic Francuskinja. Naime, za odlazak na Roland Garros vješto je uskladila bijeli džemper s plavim prugama, simbol francuske mode, s elegantnim sakoom i skinny trapericama te sve zaokružila tenisicama i sunčanim naočalama.