velika ljubav

Bojana Gregorić-Vejzović pokazala svoju emotivnu stranu

16.06.2017 u 19:06

Bionic
Reading

Ona uspješno balansira poslovni i obiteljski život već dugi niz godina.Skladan brak također je nešto na čemu joj sigurno zavide mnoge žene, a da u sve to ulaže mnogo truda i ljubavi nikada nije krila.Evo što je Bojana Gregorić poručila svom dugogodišnjem suprugu na njegov poseban dan

'I ponekad samo ponekad,kada ljudi kažu zauvijek.. to zaista i misle!Sretan rođendan ljubavi moja!Volim te zauvijek!' poželjela je svom suprugu Enesu Vejzoviću, lijepa Bojana Gregorić Vejzović.

Naime, naš uspješan kazališni, filmski i televizijski glumac danas slavi svoj okrugli 40. rođendan, a kolika je sretnica i koliko ga voli, Bojana se nikad nije sramila pokazati.

Zbog količine ljubavi koju ovo dvoje unosi u sve što rade, pa tako i u bračni život, uspijevaju zadržati ljubavnu idilu već punih 13 godina, od kada su prvi puta zagledali jedno u drugoga.

Početkom godine proslavili su i 11 godišnjicu od kada su izrekli sudbonosno da i time su i službeno postali jedan od najljepših i najdugovječnijih bračnih parova na javnoj sceni.

Najljepsa budenja #family #mornings #joy #love #thankful #jedinobitno #myfamily

A post shared by Bojana Gregoric Vejzovic (@bojana.gv) on

Vjerujemo kako će lijepa glumica i njezin suprug obilježiti ovaj poseban dan u krugu obitelji, uz svoje predivne dvoje djece, osmogodišnjeg Raula i četverogodišnju Zoe.