BODE U OČI

Modni promašaj: Bojana Gregorić se opasno zaigrala s prugicama

12.05.2017 u 10:23

Bionic
Reading

Bojana Gregorić Vejzović izgleda fenomenalno, no to nažalost ne možemo reći i za njezin sinoćnji stajling. Kombinezon na pruge s renesansnim ovratnikom pokazao se kao potpuni modni promašaj

Glumica Bojana Gregorić Vejzović sinoć je sa suprugom Enesom Vejzovićem prisustvovala druženju u Gavelli povodom premijere predstave 'Nevidljivi' spisateljice Tene Štivičić. Baš kao što to i priliči javnom događanju, glumica je dala sve od sebe da zasja od glave do pete. No umjesto da zasja punim sjajem, 45-godišnja glumica svoj je žar, čini se, izgubila negdje po putu.

Dugonoga brineta odjenula je kombinezon na crno-bijele pruge domaćeg brenda eNVy room u kojem je podsjetila na poznati lik iz crtića - Bubimira, koji nas je nekoć nasmijavao s malih ekrana. Iako je vjerojatno željela postići efekt haute couture elegancije, nije joj to ovoga puta pošlo za rukom.

Ovaj renesansni ovratnik u kojem izgleda kao da će se svakog trena ugušiti ili možda skriva ozljedu vrata za koju mi ne znamo, totalni je modni promašaj. Bilo kako bilo, ovratnik je glumici vizualno skratio vrat i zaklonio njezino lijepo lice, a ne možemo reći ni kako su joj ovi volani napravili uslugu.

Bojana Gregorić Vejzović promašila sa stajlingom Izvor: Pixsell / Autor: Jurica Galoic/PIXSELL

Kada imate stas poput Bojane Gregorić-Vejzović, prava je šteta uništiti ga ovakvim stajlingom. Da su ovaj kombinezon hlače, pa da je na njih odjenula crnu bluzu i bijeli sako, ovaj bi stajling još nekako i funkcionirao, no ovako je outfit koji se vjerojatno prvotno činio kao dobra ideja, nažalost, zbunio i nas, a vjerujemo i većinu prisutnih.

U tom slučaju čak bi ova prugasta torbica imala nekog smisla. Jasno nam je da su prugice na prugice 'in', no ipak ne na ovaj način.