egzotična azija

Evo kako bračni par Jurilj uživa na luksuznom putovanju

17.08.2017 u 10:20

Bionic
Reading

Početkom travnja poduzetnik i nekadašnji taekwondoaš Dragan Jurilj u tajnosti se oženio bivšom manekenkom Mijom Franić u dalekom i egzotičnom Marakešu. Od tada ovaj bračni par živi pravu bajku, pa tako trenutno uživaju u jednoj od najskupljih svjetskih metropola

Dok većina Hrvata još uvijek provodi svoj godišnji odmor diljem naše obale, novopečeni bračni par Jurilj otputovao je u daleke krajeve. Nekadašnja manekenka Mia Franić tako se na svom profilu na Instagramu pohvalila kako uživa u Singapuru.

Preplanula Splićanka u oskudnom kombinezonu i vrtoglavo visokim potpeticama spremno je pozirala u planetarno poznatom botaničkom vrtu u samom središtu Singapura.

🖤

A post shared by Mrs. Mia Jurilj (@mrs.mia.jurilj) on

Nakon toga sa suprugom se uputila u obližnji elitni restoran iz kojeg se pruža predivan pogled na cijeli grad. 

Kada su pogledali sve što treba, došao je red za novu destinaciju i odmor na beskonačnim pješčanim plažama. Uputili su se na Tajland te trenutno uživaju u luksuznom resortu

Tik uz plažu doručkovali su u jednom od tamošnjih restorana i uživali u laganom povjetarcu, suncu i moru. 

🙌🏽💙

A post shared by Mrs. Mia Jurilj (@mrs.mia.jurilj) on

Ovaj poznati par velik je ljubitelj putovanja, a posebice egzotičnih destinacija, pa su se tako nakon Marakeša, u kojem su u travnju izmijenili bračne zavjete, nekoliko dana odmarali u Istanbulu. 

'Maroko je multietnička zemlja prijateljska za zapadne turiste te s bogatom kulturnom tradicijom i iznimno ugodnom klimom, a udaljena samo tri sata leta od nas, zbog čega često volim i dolaziti ovdje. Obišao sam cijelu tu zemlju, od Tangierea, Fesa, Rabata, Casablance i Marakeša pa preko Atlasa do Oarzazate i Sahare. Upoznao sam kulturu Maroka, njihove običaje i stekao ovdje i prijatelje. Mia je također ljubiteljica egzotičnih destinacija, tako da smo se brzo složili da je Maroko idealna lokacija za taj naš svečani dan', ispričao je za tportal prije nekoliko mjeseci Dragan Jurilj. 

Vjenčanje Dragana Jurilja i Mije Franić Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Elhamili Mostapha