PRINC PHILIP

Britanci mogu odahnuti: Princ se oporavlja nakon uspješno obavljene operacije

05.04.2018 u 10:58

Bionic
Reading

Nakon što je otkazao prvu tradicionalnu misu na Veliki četvrtak, a potom i na sam Uskrs, princ Philip zabrinuo je britansku javnost. S velikim olakšanjem primljena je vijest kako je razlog u prijevremenoj operaciji kuka, koja je uspješno obavljena

Nakon što mu je u londonskoj bolnici King Edward VII obavljena prijevremena operacija kuka, 96-godišnji princ Philip, suprug kraljice Elizabete II, prema službenoj izjavi iz Buckinghamske palače, dobro se oporavlja.

  • +17
Kraljica Elizabeta II i princ Philip Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Vojvoda od Edinburgha podvrgnut je operaciji kuka, koja je bila uspješna. Oporavak, prema prvim informacijama, ide predviđenim tokom, a njegovo kraljevsko visočanstvo u bolnici će ostati još nekoliko dana', stoji u službenom priopćenju.

Zbog problema s kukom, princ Philip otkazao je prvo tradicionalnu misu na Veliki četvrtak, a potom i na sam Uskrs, koje su ove godine članovi britanske kraljevske obitelji pohodili bez njega. Na sreću, sve je prošlo dobro, a iako se prije gotovo godinu dana povukao sa svih službenih dužnosti, vjenčanje svog unuka, princa Harryja i Meghan Markle, nadajmo se, neće propustiti.

  • +10
Princ Philip i kraljica Elizabeta II. Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia