NA OLIMPIJSKIM IGRAMA

Celine Dion vraća se na pozornicu: Ovoliko će zaraditi za samo jednu pjesmu

24.07.2024 u 10:43

Bionic
Reading

Sudeći prema svemu, Celine Dion vraća se na pozornicu i to na Olimpijskim igrama, šuška se da će nastupiti tijekom ceremonije otvaranja u petak u Parizu. A za izvođenje samo jedne pjesme zaradit će i pozamašnu svotu – spominje se iznos od čak dva milijuna dolara

Celine Dion je u ponedjeljak uočena kako se prijavljuje u hotel Royal Monceau u Parizu, a izvor je za Page Six potvrdio da se očekuje njezin nastup na Olimpijskim igrama. U hotelu u blizini Champs-Élysées, odsjela i Lady Gaga, još jedna potencijalna voditeljica ceremonije otvorenja. No,konkretni detalji o Dioninom nastupu za sada se drže u tajnosti, a kako piše Variety, Celineine predstavnici za medije još nisu odgovorili na zahtjeve za komentarom.

Jedna pjesma, dva milijuna dolara

A prema TMZ-ju, Celine Dion jako će dobro zaraditi za izvođenje samo jedne pjesme Naime, 56-godišnaj dobitnica Grammyja navodno će dobiti dva milijuna dolara za nastup na ceremoniji otvaranja Olimpijskih igara u Parizu u petak.

Kanadska pjevačica u travanjskom intervjuu za Vogue France progovorila je o svom mogućem povratku na scenu te je tada rekla: 'Odabrala sam raditi svim svojim tijelom i dušom, od glave do pete, s medicinskim timom. Želim biti najbolja što mogu. Moj cilj je ponovno vidjeti Eiffelov toranj!'

  • +2
Celine Dion u Parizu Izvor: Profimedia / Autor: Aissaoui Nacer / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Nastup nasuprot Eiffelovom tornju

Također je rekla da radi svaki dan kako bi ojačala. 'Četiri godine sam sebi govorila da se ne vraćam, da sam spremna, da nisam spremna... Kako stvari stoje, ne mogu sada stati i reći ti: 'Da, za četiri mjeseca', rekla je. 'Ne znam... Moje tijelo će mi reći', rekla je Dion za francuski Vogue.

A sudeći prema svemu, Celine bi doista mogla nastupiti ispred slavne pariške znamenitosti, jer će se svečano otvorenje održati u obliku nautičke parade duž Seine, koja će kulminirati kod Trocadera, nasuprot Eiffelovom tornju. Ceremonija, koja će se po prvi put u povijesti održati izvan stadiona, predstavit će ikonske lokacije Pariza i okupiti 3500 glumaca, plesača i glazbenih izvođača.

No, to kanadskoj pjevačici neće biti prvi nastup na Olimpijskim igrama. Na Olimpijskim igre u Atlanti 1996. pjevala je pjesmu 'The Power of Dream'. Ceremoniju je pratilo rekordnih 3,5 milijardi ljudi diljem svijeta. A pjevačica je također nedavno dala glas u videu za kanadske olimpijce pod nazivom 'L'invincible courage', zajedno s Michaelom J. Foxom.

Veliki povratak usprkos bolesti

Nastup na ceremoniji otvaranja Olimpijskih igara označit će prvi nastup pop legende otkako je prekinula svoj raspored turneja i udaljila se od svjetla reflektora nakon što joj je dijagnosticiran sindrom ukočene osobe u prosincu 2022.

Naime, godine 2021. pjevačica pjesme 'My Heart Will Go On' prekinula je rezidenciju u Las Vegasu zbog grčenja mišića. Zatim je u prosincu 2022. otkrila da joj je dijagnosticiran sindrom ukočene osobe, rijedak neurološki poremećaj koji uzrokuje bolnu i progresivnu krutost i ukočenost mišića. U nedavno objavljenom dokumentarcu 'I Am: Celine Dion', pjevačica je dala iskren uvid u svoju tajnu bitku s bolešću te je pokazala i snimku napadaja grčenja mišića u trajanju od nekoliko minuta.

Unatoč lošim zdravstvenim prognozama, Celine je odlučna da još jednom nastupi za svoje obožavatelje. A tijekom posljednjih mjeseci, pjevačica je napravila znalajne korake kako bi se vratila u središte pozornosti. Iznenada se pojavila u veljači na dodjeli nagrada Grammy 2024. i to kako bi uručila nagradu za album godine Taylor Swift. Zatim je u ožujku prisustvovala utakmici Bruinsa, gdje je viđena kako svira zračnu gitaru. Dion je također pozirala na naslovnici francuskog Voguea i vratila se na crveni tepih kako bi promovirala svoj dokumentarac.

U sklopu svoje promotivne turneje, pjevačica se družila s Hodom Kotbom, a tom prilikom je opisala kako je to pjevati sa sindromom ukočene osobe. 'Kao da te netko davi', priznala je u iskrenom intervjuu. 'Kao da vam netko gura grkljan/ždrijelo ovamo. …. Nakon toga nastupa grč.'