rijetka privatna fotografija

Damir Tomljanović otkrio dio obiteljske idile, pratitelji mu poručuju: 'Ovo je odmor od kandidata'

21.11.2022 u 09:20

Bionic
Reading

Najiskusniji član žirija kulinarskog showa 'MasterChef' na društvenim mrežama ne dijeli često prizore iz obiteljskog dijela života, no ponovo je odlučio napraviti iznimku i pratitelje razveseliti još jednom fotografijom svojih 'cura'

Pored nove crno-bijele fotografije na kojoj pozira u društvu dobro raspoložene kćeri Leone i supruge Marije, Damir Tomljanović je kratko napisao: 'Kino večer'.

I ovog puta simpatični chef je dobio mnoštvo komentara u kojima pratitelji zaključuju da je izlazak u kino 'dobra ideja', 'da je to odmor od kandidata' iz MastercChefa, te da 'treba imati vremena i za obitelj' a nisu izostale ni primjedbe koliko mu kćer sliči. 'Mlada djevojka isti tajo', 'Predivni, a kćer isti tata', pišu mu.

Inače, Damir je ranije izjavio da je za kuhanje kod kuće zadužena je njegova supruga koju je upoznao Zadru. Zajedno su četrnaest godina. Njemu to je drugi brak.

'Dosadi li mi kuhinja… Naravno. Pitajte svakog kuhara nakon šest mjeseci rada po 12 do 14 sati bez slobodnog dana, bez obitelji, bez reda u svakodnevnom životu, je li mu je pun kufer svega. Naravno da jest. Doma rijetko kuham. U tom kratkom vremenu najviše želite biti s obitelji, prijateljima, šetati prirodom, biti na otvorenom prostoru jer ste stalno zavučeni negdje, jer takve kuhinje obično jesu, spavati... Puno spavate jer vam to traže tijelo i psiha. Samo malo mira. A kada ipak kuham doma, onda je to domaća kuhinja. Jer je to ipak za obitelj. Treba imati sve, taj prizvuk u glavi i srcu', ispričao je ranije za tportal.

  • +12
Damir Tomljanović Izvor: Promo fotografije / Autor: Nova TV promo