Skandal ne jenjava

Dave Grohl ljubomornim ispadima prema svojoj ženi i njenom treneru prikrivao svoju aferu

17.09.2024 u 19:30

Bionic
Reading

Zajednička budućnost Davea Grohla i Jordyn Blum ostaje nejasna nakon vijesti da je roker nedavno dobio dijete s drugom ženom. Pjevač i frontmen megapopularnog američkog rock benda Foo Fighters nedavno je javno priznao da je prevario suprugu te da mu je ljubavnica u drugom stanju

Prema izjavama izvora bliskih paru, Jordyn Blum je 'već neko vrijeme' znala za bebu svog supruga Davea Grohla. 'Bila je šokirana kad je saznala za dijete. Prijatelji su joj poput obitelji pa su se okupili oko nje', ispričao je izvor za People.

Problemi u braku Davea i Jordyn pojavili su se davno prije nego što je on objavio šokantno priznanje. 'Njegovo koketno ponašanje je bila prepreka u njihovom braku. To je povrijedilo Jordyn', kazao je jedan izvor.

Ovo su najljepše turske glumice današnjice Izvor: Društvene mreže / Autor: Montaža: Neven Bučević

Drugi je pak izvor naveo da nikoga bliskog Daveu nije previše iznenadilo što će dobiti dijete s ljubavnicom. 'Stalno iznova čitamo kako se svima slomilo srce jer je Dave trebao biti ‘dobar muškarac‘, rock zvijezda koja nije trebala raditi te rock stvari. I ljudi su ludi oko tog čovjeka, ali postoji i ta druga rock strana', rekao je izvor.

  • +3
Dave Grohl i Jordyn Blum Izvor: Profimedia / Autor: KEVORK DJANSEZIAN / Getty images / Profimedia

Jordyn je navodno flertovala sa svojim teniskim trenerom što je smetalo Grohlu. Glazbenik je zbog toga imao ljubomorne ispade te ju je optuživao da je imala aferu s njim.

'Godinama je bio ljubomoran na trenera svoje supruge. Nerijetko su se svađali zbog njega. Supruga mu je govorila da je lud zbog toga, odnosno kako mu takvo što uopće može pasti na pamet. No, on je bio uporan. Jordyn trenira tenis najmanje tri puta tjedno. Ona sad smatra da ju je Dave namjerno optuživao za nevjeru kako bi skrenuo pozornost s vlastite afere', rekli su izvori za strane medije.

Grohl i Blum su u kolovozu obilježili 21. godišnjicu braka. Imaju tri kćeri, a dvije starije Violet Maye (18) i Harper Willow (15) deaktivirale su svoje profile na Instagramu, a navodno su to učinile sat vremena nakon njegove šokantne objave. Par je posljednji put u javnosti snimljen na Wimbledonu početkom srpnja pa je Grohlovo priznanje da je dobio izvanbračnu kćer s drugom odjeknulo još jače.