nestale su

Kćeri Davea Grohla se povukle s Instagrama usred skandala s tatinom prevarom

12.09.2024 u 08:57

Bionic
Reading

Početkom tjedna osnivač Foo Fightersa priznao da je prevario svoju suprugu, televizijsku producenticu i novinarku Jordyn Blum te da je dobio dijete s ljubavnicom. Dave Grohl i supruga posljednji put u javnosti su viđeni u Kraljevskoj loži All England kluba na teniskom turniru u Wimbledonu, a izgledali su kao skladan bračni par

'Nedavno sam postao otac nove kćerkice, rođene izvan mog braka. Planiram joj biti roditelj pun ljubavi i podrške. Volim svoju ženu i svoju djecu i činim sve što mogu da vratim njihovo povjerenje i zaslužim njihov oprost', Dave Grohl napisao je na Instagramu.

Njegove kćeri Violet Maye (18) i Harper Willow (15) deaktivirale su svoje profile na Instagramu, a navodno su to učinile sat vremena nakon njegove šokantne objave. Violet je imala više od 225.000 pratitelja, a Harper oko 40.000 pratitelja. Imale su korisnička imena 'harpergrohll' i 'viioletgrohl', a sada na njihovim profilima sada piše da stranica nije pronađena. I njihove TikTok stranice također su uklonjene.

Pogledajte kako se Catherine Zeta-Jones mijenjala kroz godine Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/montaža Neven Bučević

Violet nastupala s ocem

Grohl je godinama govorio o svojoj obitelji, ističući u intervjuu za The Guardian 2007. da su supruga i starija kći 'sidra koja ga sprječavaju da potpuno potone'. Isticao je 'da ne voli biti daleko od svoje djece dulje od 12 dana'.

Inače, Violet je prošle godine nastupila s Foo Fightersima na Glastonbury festivalu. Grohl je na pozornici predstavio svoju najstariju kćer rekavši: 'Moja najdraža pjevačica na svijetu' te su zajedno izveli pjesmu 'Show Me How', koju je posvetio svojoj majci. I ranije je Grohl nastupao s njom, uključujući Lollapaloozu 2021. dok je sljedeće godine otpjevala je obradu pjesme 'Help Me' Joni Mitchell na zabavi prije Grammyja 2022.

Povijest se ponovila

Podsjetimo, roker i njegova samozatajna supruga Jordyn Blum, skupa su više od 20 godina. Upoznali su se u baru u Los Angelesu 2001. godine, a vjenčali su se 2003. godine. Inače, ovo nije prvi put da je izišla vijest o njegovoj nevjeri. Godine 1997. rastao se od prve supruge, fotografkinje Jennifer Leigh Youngblood, navodeći vlastitu nevjeru kao razlog.

ZAPALILI POZORNICU

Foo Fightersi raspametili Hrvate: Pogledajte fotografije spektakularnog drugog koncerta u pulskoj Areni

Pogledaj galeriju