na pragu 62. godine

Demi Moore: 'Biste li mijenjali svoju mudrost za čvrstu stražnjicu?'

27.09.2024 u 06:08

Bionic
Reading

Iako se tvrdi da starije žene ne bi trebale imati dugu kosu, Demi Moore je u intervjuu za The New York Times izjavila da ne planira igrati po tuđim pravilima. Cijeneći svoj izgled u šezdesetima, glumica je snimila film koji obiluje nagim scenama te se izložila kritikama

Najnoviji film Demi Moore samo što nije stigao u domaća kina, a obožavatelji popularne glumice s nestrpljenjem ga očekuju. Već dugo nije imala neki 'ubojit naslov', no čini se da će 'Supstanca' biti baš to. U njemu je, kako kažu, posve ogoljena u želji da ponovno bude mlada, a o temi starenja govorila je i za New York Times.

'U filmu postoji rečenica koja kaže da je poželjnost žene gotova gubitkom plodnosti, što je za mene percepcija u koju se vjeruje, ali to nije potpuna istina', rekla je glumica komentirajući rečenicu koju možemo smatrati pokretačem radnje, ali i izvorom frustracija mnogih žena.

Ovo su najljepše turske glumice današnjice Izvor: Društvene mreže / Autor: Montaža: Neven Bučević

Iako je u 60-ima, ona još uvijek dobro zna istaknuti svoj seksepil te to često i čini.

Pokazujući da su godine samo broj, otkrila je da se osjeća ostvareno kao majka te joj je to pomoglo da prihvati ovu ulogu: 'Zašto mi je bilo lako uskočiti i učiniti to, zato što se ne osjećam kao ona. Ona je žena koja nema obitelj - cijeli je život posvetila karijeri, a kad joj se to uzme, što ima? Na neki način, bilo mi je dovoljno te odvojenosti od nje, a u isto vrijeme duboke unutarnje povezanosti s boli koju je proživljavala, odbacivanjem koje je osjećala.'

Majka triju kćeri tako je istaknula da je majčinstvo bitan segment njezina života.

Prvo dijete, kćer Rumer Glenn Willis, rodila je 1988. godine kao 26-godišnjakinja u usponu karijere. U braku s Bruceom Willisom dobila je još dvije kćeri, Scout i Tallulah, a iako su se razveli 2000. godine, ostala je u bliskom odnosu s njim zbog djece.

trendovski look

Od glave do pete u traperu: Demi Moore i kći u savršenom modnom skladu

Pogledaj galeriju

Demi Moore postavila bitno pitanje svim ženama

'Mislim da je dio rada na ovom filmu bilo shvaćanje da sam ovdje da definiram tko sam sa skoro 62 godine i da ne moram igrati ni po kakvim pravilima koja su postojala do sada, a ne znam ni koja su to jer nikad nisam imala ovoliko godina', rekla je, naglasivši da bismo svi trebali biti nježniji prema sebi.

Višestruko nagrađivana glumica kaže da je problem nastao u trenutku u kojem smo prihvatile mušku perspektivu idealizirane žene. Ističući da smo često nasilne prema sebi zadajući si nerealne ciljeve 'zgodnog i seksi' izgleda, Moore je postavila vrijedno pitanje o kojem treba promisliti: 'Biste li mijenjali svoju mudrost za čvrstu stražnjicu?'

Naime u filmu se lik 60-godišnje glumice uspoređuje s onim 20-godišnje Margaret Qualley, čije se tijelo veliča dok se ono 'starije i iskusnije' omalovažava isticanjem njegovih mana. Upravo zato u filmu Moore poklekne pred supstancom koja je pomladi te pretvori njezin život u veliki horor izazov.

EFEKTNO IZDANJE

Crvena joj sjajno pristaje: Demi Moore ima jednu od boljih kožnih haljina

Pogledaj galeriju