Vittoria Ceretti

DiCaprijeva djevojka zablistala u Parizu: Njega nema ni na vidiku

30.09.2024 u 23:15

Vittoria Ceretti

Izvor: Profimedia / Autor: Aissaoui Nacer / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Glumac Leonardo DiCaprio proživljava teške trenutke jer se našao u fokusu javnosti zbog navodnih snimaka koje otkrivaju da se družio s P Diddyjem, reperom i glazbenim producentom kojem se trenutno sudi za seksualne zločine i brojna druga kriminalna djela. Iako njezin dečko trenutno razmišlja samo kako se riješiti optužbi, Vittoria je nesmetano uživala u Parizu na Tjednu mode

Iako iza sebe ima veliku karijeru u modelingu, široj javnosti Vittoria Ceretti postala je poznata tek nakon što je prohodala s popularnim Leonardom DiCaprijem. Lijepa je manekenka u Pariz stigla na Tjedan mode, a danas je u društvu poznatih dama (kao što je primjerice Nicole Kidman) popratila novu kolekciju brenda Balenciaga.

26-godišnja manekenka Parizom je prošetala noseći posve crnu odjevnu kombinaciju. Iako je širokim krojevima sakrila vitku figuru, uspjela je zadržati eleganciju. Crnu košulju i široke hlače spojila je s crnim čizmama i popularnom Hermes torbom te izgledala besprijekorno chic!

Izvor: Profimedia / Autor: Francesca Babbi / ipa-agency.net / PA Images / Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Abaca Press / Charly TRIBALLEAU / AFP / / Shutterstock Editorial / Profimedia / Promo

Popularna manekenka svoju je karijeru započela kao tinejdžerica od 14 godina, a sa svojih 26 godina sada nosi neke od najvećih svjetskih brendova.

Vittoria Ceretti radi punom parom

Talijanka se 'probila' u svijet mode, a njezinu ljepotu i zanimljivost prepoznali su i veliki svjetski brendovi koji diktiraju modne trendove.

U Parizu je šetala modnom pistom za Stellu McCartney i Chloe, dok je prije nekoliko dana u Milanu nosila revije talijanskih velikana iz Guccija i Versacea.

Veza s Leonardom DiCaprijem

Premda se popularnog glumca u posljednje vrijeme javno ismijavalo da ne može održati ljubavnu vezu sa ženom starijom od 25 godina, Vittoria je 'ona prava' već neko vrijeme... Čak i unatoč činjenici da ima 26 godina, odnosno 23 godine manje od njega!

O njihovoj se vezi počelo pisati u rujnu 2023. godine, a izvor za DailyMail tada je ispričao: 'Leo je lud za Vittoriom i svaki njezin aspekt smatra intrigantnim. Sviđa mu se kamo ovo ide i trenutno se viđa samo s njom. Vrlo je inteligentna i ima sve kvalitete koje on traži u partnerici.'

raskošno ljetovanje

Leonardo DiCaprio s 23 godine mlađom djevojkom uhvaćen na odmoru u Italiji

Pogledaj galeriju