na tjednu mode

Pariz joj baš godi: Jennifer Garner blista daleko od problema s Affleckom

24.09.2024 u 22:51

Bionic
Reading

Jennifer Garner 'pobjegla' je od drame svog bivšeg supruga i utočište pronašla u modi i ljepotama Pariza. Njezina volja za odijevanjem kao da se ponovno vratila ovoj holivudskoj glumici koja je tijekom dana prošetala u dva sjajna outfita

I dok je paparazzi u SAD-u najčešće fotografiraju u posve nesređenim svakodnevnim izdanjima, pariški fotografi koji fotografiraju Tjedan mode zabilježili su glumicu Jennifer Garner potpuno drugačiju. Kako je došla u Pariz, glumica kao da je zaboravila na neželjenu dramu u kojoj se našla s Affleckom i Lopez, a odmak od njih izgleda da joj baš godi.

Majka troje djece uživa u Parizu na Tjednu mode, a utorak je posvetila Dioru i predstavljanju nove kolekcije francuske modne kuće.

Izvor: Profimedia / Autor: Raw Image Ltd / Goff Photos / Independent Photo Agency Srl / Alamy / Alamy / Profimedia / Promo

Chic outfit za obavljanje obaveza po Parizu

Američka glumica prvo je prošetala noseći chic outfit kakvog se ne bi posramila nijedna Parižanka.

Odjenula je tamnoplavi komplet koji je uključivao sako na kopčanje i odgovarajuće elegantne hlače, a look je upotpunila crnim čizmama na petu i velikim sunčanim naočalama. Ipak, zvijezda ovog outfita nije bila odjeća u kojoj se prošetala, već popularna tote tamnoplava torba čija cijena iznosi više od 3.000 funti.

Iako je vrlo često možemo vidjeti u opuštenim outfitima, ovaj je ipak pomno promislila te se riješila svojih 'podrapanih' traperica i jednostavnih majici, no kava za van ipak kao da je njezin zaštitni znak.

Sređeni look za reviju

Popularna se glumica pridružila slavnim facama koje su imale čast gledati reviju Diora, a paletu boja nije puno mijenjala tijekom dana.

S obzirom da je Dior poznat po svojoj eleganciji, servirala ju je i Garner u crnoj midi haljini s V izrezom i dugačkim kaputom.

Haljinu na preklop kombinirala je s efektnim cipelama koje su odmah privukle pozornost svojim dizajnom. Model koji nalikuje popularnom Mary Jane modelu s kontrastnim bijelim remenčićem, nogu izdužuje bijelim obrubom i potpeticom visine 11 cm.

u parizu

Dior okupio brojna poznata imena: Uz Brigitte Macron pozirala i kraljica

Pogledaj galeriju