NOVI ŽIVOT

Jennifer Garner otvorila vrata doma u kojem je pronašla utjehu nakon razvoda od Afflecka

04.09.2024 u 14:47

Bionic
Reading

Zahvaljujući prestižnom časopisu Architectural Digest, milijuni ljudi diljem svijeta sada imaju prilike zaviriti iza zatvorenih vrata luksuznih domova bogatih i slavnih, a posljednja u nizu, koja je otvorila svoja vrata, je i glumica Jennifer Garner

52-godišnja Jennifer Garner dopustila je kamerama da uđu u njezin dom i zavire tamo gdje su tek rijetki imali priliku. Zahvaljujući Architectural Digestu sada svi znaju kako izgleda luksuzni dom slavne glumice vrijedan 7.9 milijuna dolara.

Zemljište, na kojem je izgradila svoju malu farmu, Jennifer Garner kupila je još 2019. kada je okončala svoj razvod od Bena Afflecka, a uz pomoć arhitekata svoje je snove s papira pretočila u stvarnost. To je postao dom u kojem i danas živi sa svoje troje djece - Violet (18), Finnom (15) i Samuelom (12) - i svi koji ga posjete ostaju bez riječi.

Ovo su najljepše turske glumice današnjice Izvor: Društvene mreže / Autor: Montaža: Neven Bučević

Na ideju da sama od temelja stvori obiteljski dom došla je nakon što je shvatila da ono što se nudi na tržištu ne odgovara njezinim željama. Uz pomoć dizajnerice Brooke Giannetti i arhitekta Stevea Giannettija napravila je pravo malo čudo i to, kako je rekla, bez da je pinnala ideje po Pineterestu ili da je inspiraciju tražila u časopisima o uređenju.

Dnevni boravak koji ostavlja bez riječi

Kuća je uistinu prostrana i nudi sve potrebno četveročlanoj obitelji, a najponosnija je na ogroman dnevni boravak koji je velikom staklenom stijenom odvojen od dvorišta u kojem je bazen. Ljeti, kada se temperature užare, staklene stijene miču se u stranu i to postaje otvoreni prostor u kojem uživaju i prijatelji njezine djece.

Kuća Jennifer Garner Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Njih, kako kaže, mora zaustavljati da joj mokri, po izlasku iz bazena, ne utrčavaju u kuću i sjedaju za koncertni klavir kako bi malo svirali.

U kući se nalazi i dječja soba uređena u stilu Harryja Pottera, za njezinog sina, ali i akvarij za ribice te soba za partyje. Samoj glumici najdraži je kutak koji je uredila na katu i u kojem rado čita knjige zajedno s djecom.

'PALA' JE DOZVOLA

Jennifer Garner osigurala Afflecku najbolji poklon za rođendan

Pogledaj galeriju

Pored glavne kuće nalazi se i kućica u kojoj se nalazi povrće i začini koje sama uzgaja, a sve kako bi djeci omogućila najzdravije moguće obroke.