'Hotel Zagorje'

Dobro raspoloženi i u opuštenom izdanju Antonija Blaće i Hrvoje Brlečić u izlasku na Valentinovo

14.02.2020 u 22:44

Bionic
Reading

Među brojnim poznatima koji su večeras prisustvovali premijeri predstave 'Hotel Zagorje' bio je i bračni par Antonija Blaće i Hrvoje Brlečić.

Simpatična i uvijek nasmijana televizijska voditeljica i producentica na RTL Televiziji već skoro pet godina uživa u skladnom braku sa suprugom, vaterpolistom Hrvojem Brlečićem.

Večeras su bili u zajedničkom izlasku na premijeri predstave 'Hotel Zagorje' autorskom projektu Anice Tomić i Jelene Kovačić prema motivima romana Ivane Bodrožić.

Antonija i Hrvoje na premijeru su došli u opuštenom izdanju, ali dobro raspoloženi. Očito da ne pridaju previše pažnje formalnostima i proslavi Valentinova, nego im je važno da vrijeme provode zajedno.

  • +17
Premijera predstave 'Hotel Zagorje' Izvor: Cropix / Autor: Bruno Konjevic / CROPIX

Podsjećamo, na Gornjem gradu pred 200-tinjak uzvanika su Šibenčani 2015. godine uplovili u brak, nakon dugogodišnje veze koju su započeli 2009. godine, a zaručili se dvije godine nakon. 'Brak je onaj pozitivni mrak, a ne mrkli mrak. Volim taj osjećaj doma, utočišta, sigurnosti. Iako, naravno, imala sam taj osjećaj i prije, ali slađe je reći 'suprug' nego 'dečko'. Puno slađe', ranije je izjavila Antonija.