U HRVOJEVOM ZAGRLJAJU

Trenuci samo za njih: Antonija Blaće na Adventu uživala u društvu supruga

19.12.2019 u 12:21

Bionic
Reading

U pauzama snimanja RTL-ovog showa 'Ludi bar', kojeg radi s glumcem Reneom Bitorajcem, Antonija Blaće odlučila je opustiti se i to u pravom smislu riječi. U društvu supruga Hrvoja Brlečića i njihova četveronožnog ljubimca posjetila je ovogodišnji zagrebački Advent i uživala u raznim delicijama

'Nas troje nakon što smo obišli cijeeeeeli @bas__nas advent i isprobali sveeeee šta se isprobat dalo, preko normalnih ljudskih granica. Moraš doć, vrijedi svake dobivene kile', napisala je to na svom Instagram profilu i nasmijala sve svoje pratitelje omiljena RTL-ova voditeljica i producentica Antonija Blaće.

Ona je bogatu ponudu ovogodišnjeg Adventa odlučila isprobati u društvu najdražih i najvažnijih osoba u njezinu životu - supruga Hrvoja Brlečića i njihovog ravnopravnog člana obitelji, četveronožnog ljubimca Čarlija.

Za uspomenu na ovogodišnji Advent supružnici, koij su u braku od 2015. godine, snimili su i fotografiju na kojoj sjede na barskim stolicama i nježno se ljube dok se u pozadini iza njih naziru svjetla grada i Zagrebačke katedrale.

  • +3
Antonija Blaće Izvor: Cropix / Autor: Darko Tomas / CROPIX