KAKVO TIJELO

Dok u Hrvatskoj pada snijeg, Viktorija Rađa uživa na dalekom Tajlandu

09.12.2017 u 16:58

Bionic
Reading

Nakon nekoliko dana provedenih u Kuala Lumpuru, bračni par Rađa svoj su odmor nastavili na Tajlandu. A kako se tamo provode, dovoljno je pogledati Instagram profil Viktorije Rađe koja, dok u Hrvatskoj pada snijeg, u kupaćem kostimu, koji itekako laska njezinoj figuri, uživa na vrućem pijesku tamošnjih plaža

Hrvatsku je danas zabijelio snijeg, što je primjetila i supruga bivšeg proslavljenog košarkaša Dina Rađe, Viktorija Rađa. Samo, za razliku od mnogih, ona je to vidjela tek na fotografijama, budući da sa suprugom trenutno odmara na Tajlandu.

Čujem da je doma pao snijeg🌴🌴🌴🐠🐠👙@jadevtales #thailand #summervibe #palmtrees

A post shared by Viktorija7 (@viktorija7777) on

Uz fotografiju s pješčane plaže na Phuketu, na kojoj pozira uz drvo palme u atraktivnom dvodijelnom kupaćem kostimu Jade V. tales, Viktorija je na svom Instagramu napisala: 'Čujem da je doma pao snijeg'.

Kad ti stvarno ne treba filter🤷🏻‍♀️🍍🌴🌴🌴 #thailand #palmtrees #wacation @jadevtales 👙

A post shared by Viktorija7 (@viktorija7777) on

Ispod fotografije brojni su komplimenti, na račun njezina tijela, ali i lokacije gdje se nalazi. Bivša Miss Hrvatske, Branka Krstulović, napisala joj je: 'Diži nam malo mast. Ne bi se mijenjali, obožavamo zimu.'

  • +5
Viktorija Rađa Izvor: Pixsell / Autor: Robert Anic

Prije Tajlanda, supružnici Rađa nekoliko su dana proveli i u Kuala Lumpuru, gdje su uživali u lokalnim specijalitetima, ali i u turističkom razgledavanju.