GLAZBENI VREMEPLOV

Presudio im žiri, a potom i gledatelji: Asim i Nika osvojili prvu jedinicu u povijesti pa napustili show

24.04.2022 u 20:52

Bionic
Reading

Ove nedjelje, u sedmoj emisiji 'Plesa sa zvijezdama', plesni parovi provest će nas glazbenim vremeplovom kroz plesnu povijest. Nakon prošlotjedne promjene plesnih partnera, ovoga su puta svi u standardnim kombinacijama

Večerašnju emisiju i glazbeni vremeplov kroz plesnu povijest otvorili su Pedro Soltz i Valentina Walme koji su svojim bečkim valcerom gledatelje vratili u 19. stoljeće. 'Izgledate kao princ i pepeljuga. Postoji li nešto što vama ne stoji? Možda ovo nije vaša najbolja izvedba, ali to ne znači da nije bilo dobro', poručila im je Franka, a par je osvojio tri devetke i jednu sedmicu.

Nakon njih quickstepom su se predstavili Domenica Žuvela i Alan Walme, a ono čemu se vjerojatno nitko nije nadao, pohvale su Marka Cibocija upućene simpatičnoj pjevačici, posebice zbog njezinog držanja tijekom plesa. Za svoju su izvedbu dobili čak dvije desetke, devetku i sedmicu.

  • +13
Ples sa zvijezdama, 7. epizoda Izvor: Promo fotografije / Autor: Luka Dubroja

Ipak, bolji od njih, upravo u quickstepu, pokazali su se Marko Petrić i Gabrijela Pilić, a Franka je glumcu rekla kako je on postao jedan od favorita u showu. Ništa manje oduševljenja, iako u svom ozbiljnom tonu, nije krio ni Ciboci, koji je rekao da ga vidi u finalu. Za svoju su nastup dobili četiri desetke.

Nakon dva quickstepa došlo je vrijeme za lyrical koji su plesali Bojana Gregorić Vejzović i Gordan Vogleš. Glumica je inače prošlog tjedna završila u bolnici na infuziji, zbog čega su sa koreografijom započeli tek u četvrtak. Nakon tri probe, ovaj je par osvojio dvije desetke i dvije devetke.

Asim Ugljen i Nika Jelić za svoj jive su dobili i prvu jedinicu. 'Ne znam zašto su oni tako negativni. Mislim da je tvoj večeras nastup bio poseban i štoviše, mislim da ćeš ti ući u anale Plesa sa zvijezdama na svjetskom nivou', rekao im je Marko Ciboci i dao najlošiju ocjenu.

Treći par koji je dobio tri desetke i osmicu bili su Jelena Perić i Marko Mrkić koji su otplesali cha cha cha. Franka i Ciboci složili su se da je to bio jedan od boljih cha cha cha, a dobra je okolnost i što je Marko Mrkić u prošloj emisiji s Albinom osvojio dodatna dva boda, pa su trenutno u prednosti.

Ove nedjelje cha cha cha je dopao i Albinu Grčić i Marija Ožbolta, no oni očekivanja i nisu opravdali, barem kada je u pitanju najstroži član žirija. 'Sve u svemu, ova cha cha cha nije bila moja šalica čaja definitivno', poručio im je Marko Ciboci. Za svoj nastup dobili su devetku, dvije osmice i šesticu, a Albina je iz prošle emisije donijela i dva boda.

Nakon što je prije dva tjedna ozlijedio nogu, na velika vrata u emisiju se vratio Filip Vidović i s Paulom Jeričević otplesao lyrical. 'Neizmjerno mi je drago što si se vratio. Činiš ovaj show posebnim. Bio si malo oprezniji danas, ali tvoja hrabrost i upornost da plešeš danas moraju se nagraditi' poručila mu je Franka, a par je nagrađen sa dvije desetke, devetkom i sedmicom.

Posljednji večeras nastupili su sa sambom Sandi Pego i Helena Janjušević, koji su za nastup dobili dvije desetke, devetku i sambu.