gušti su gušti

Donna Vekić pokazala kako uživa nakon Wimbledona

14.07.2024 u 18:14

Bionic
Reading

Naša najbolja tenisačica Donna Vekić odmara se na ploveći Jadranskim morem, no Wimbledon joj je još uvijek u mislima

Donna Vekić pronašla je način kako napuniti baterije nakon gubitka od Talijanke Paolini na Wimbledonu. Nema toga što naše Jadransko more ne može ispraviti, a to zna i naša vrhunska tenisačica!

Već nekoliko dana Donna Vekić odmara ploveći Jadranom, a sada se i našalila na vlastiti račun pokazavši da je glavom još uvijek posvećena meču odigranom u četvrtak.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

'Možete odvesti djevojku iz Wimbledona, ali ne možete izvući Wimbledon iz djevojke', napisala je Vekić pozirajući na brodu omotana u ljubičasti ručnik s istaknutog teniskog turnira na kojem je ostvarila svoj prvi nastup u polufinalu Wimbledona.

U sekciji za komentare Donna je dobila mnoštvo pohvala, a jedna je obožavateljica ostavila šaljivu dosjetku nazvavši je 'Wimbledonna'.

Kako stoje stvari, Vekić i Paolini odigrale su najduži meč u ženskim polufinalima Wimbledona, a naša se Donna trenutno nalazi na visokom 37. mjestu WTA ljestvice.

Kako je izgledalo finale Wimbledona?

Na finalu istaknutog teniskog turnira pojavila se i Kate Middleton koja je iz kraljevske lože pratila finalni meč između Španjolca Carlosa Alcaraza i Srbina Novaka Đokovića.

u kraljevskoj loži

Napetost na Wimbledonu: Princeza Charlotte i Kate Middleton ne skrivaju uzbuđenje

Pogledaj galeriju