Na zagrebačkom krematoriju

Dostojanstveno posljednje zbogom dugogodišnjoj HRT-ovki Ružici Tesar Kelčec

06.09.2024 u 12:07

Bionic
Reading

Glavna realizatorica središnjeg Dnevnika HRT-a, Ružica Tesar Kelčec preminula je u 58. godini nakon kratke i teške bolesti. U Zagrebu je danas njezin održan posljednji ispraćaj, a od nje su se oprostili obitelj, kolege, prijatelji i suradnici

Ružica Tesar Kelčec ostavila dubok trag u svijetu medija. Tijekom svoje karijere, koja je trajala više od 35 godina, kao glavni realizator Informativnog programa uspješno upravljala brojnim izazovima.

'Istinski primjer unutarnje snage i posvećenosti'

HRT se emotivno oprostio od svoje drage kolegice ističući kako je 'uvijek tiha i samozatajna, bila istinski primjer unutarnje snage i posvećenosti'. Naveli su da je 'svoj radni put završila kao glavni realizator središnjeg TV Dnevnika, gdje je pod velikim pritiskom uvijek ostajala smirena i učinkovita te da je njezina sposobnost brzog rješavanja iznenadnih problema bila je neprocjenjiva za tim i gledatelje'.

Kolege su je opisali kao omiljenu osobu na koju su se mogli osloniti. Danas su joj na zagrebačkom Krematoriju uz obitelj, rodbinu i prijatelje došli odati počast.

  • +14
Posljednji ispraćaj Ružice Tesar Kelčec Izvor: Pixsell / Autor: Davorin Visnjic/PIXSELL