'the eras tour'

Društvene mreže u čudu: 'Je li moguće da su cijene karata za Swift toliko narasle?'

19.07.2023 u 12:40

Bionic
Reading

Viralni tweet otkrio je koliko su cijene ulaznica za Taylor Swift drastično porasle u posljednjem desetljeću. I dok se mnogi čude nevjerojatnoj potražnji za ovim ulaznicama, drugi ne vide u čemu je problem s obzirom da je riječ o zvijezdi koja je sveprisutna na glazbenim top ljestvicama

Koncertna turneja Taylor Swift u Americi je napravila nezapamćen uspjeh, a društvene mreže preplavljene su dojmovima njezinih obožavatelja. Nakon svakog koncerta obožavatelji dijele svoje snimke s koncerta na kojima je jasno vidljivo koliko je masa oduševljena i sretna zbog 'The Eras Tour' iskustva. Ipak, svi će se složiti - cijene ulaznica otišle su u nebesa!

Nakon što je apsolutno pokorila Ameriku, uspješna pjevačica najavila je koncerte u Latinskoj Americi, Aziji, Australiji i Europi do kraja 2024. godine. Turneja se sada sastoji od više od 100 datuma, a Wall Street Journal procjenjuje da će zarada iznositi čak nevjerojatnih 10 milijuna dolara po nastupu.

Ipak, nije uvijek bilo tako!

Jedna obožavateljica je na Twitteru podijelila sliku svoje ulaznice za koncert 2014. godine kada je Taylor održavala 'Red Tour' u Pragu, a cijena za posjet tom spektaklu naspram ove doima se uistinu smiješno!

Njezina je ulaznica koštala samo 47,50 funti za tribine uz naknadu za rezervaciju od 8 funti. Usporedbe radi, ulaznice za parter na londonskom Wembleyu koštale su nevjerojatnih 195 funti u pretprodaji. Prema tome, troškovi su porasli za gotovo 150 funti u proteklom desetljeću.

Turneja 'Red' sastojala se od 86 koncerata i tada je zaradila 150 milijuna dolara, čime je to tada bila turneja s najvećom zaradom nekog country izvođača u povijesti.

  • +5
Taylor Swift Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / THE MEGA AGENCY / THEIMAGEDIRECT.COM / THE IMAGE DIRECT / PROFIMEDIA