OPEN AIR SPEKTAKL

Evo koliko je još ostalo ulaznica za zagrebački koncert Eda Sheerana

03.06.2024 u 17:51

Bionic
Reading

Bliži se spektakularni open air koncert Eda Sheerana na zagrebačkom Hipodromu 10. kolovoza, a u prodaji je još posljednjih 500 ulaznica za stajanje, objavio je organizator koncerta Outbox agencija

Sheeran u Zagrebu nastavlja sa svojom četvrtom dionicom 'Mathematics' turneje, koja je počela 2022. u Dublinu i završit će na Cipru 8. rujna, a za hrvatski show još ima 500 ulaznica.

Prvi koncert Eda Sheerana u Hrvatskoj, koji je najavljen kao događaj godine, izazvao je veliko zanimanje za ulaznice, najtraženija mjesta rasprodana su u tren oka, no u prodaji su i dodatne ulaznice.

Svjetska turneja 'Mathematics'nastavlja se koncertima u Europi, nakon što je u Sjevernoj Americi oborio sve rekorde posjećenosti. Turneja broji 117 koncerata, milijuni fanova uživali su u najvećim hitovima poput 'Thinking Out Loud', 'Shape of You', 'The A Team', 'Bad Habits', 'Perfect' i dr.

Prošle godine Sheeran je izdao dva albuma: '- (Subtract)' i 'Autumn Variations', a oba su postala broj jedan u svijetu. Objavljeni su uz pohvale kritike u svibnju i rujnu, a na oba LP-a Sheeran je surađivao s Aaronom Dessnerom iz The Nationala.