Phoebe Dynevor

Zaručila se zvijezda 'Bridgertonea'; skupocjeni prsten ne može sakriti

03.06.2024 u 14:24

Bionic
Reading

Phoebe Dynevor upoznali smo kao Daphne Bridgerton, a sada je, baš poput junakinje iz serije, pronašla svog Gospodina Savršenog. Prsten na njezinoj ruci otkriva da je glumica zaručena, ali i da budući suprug nije štedio pri odabiru

Glavna junakinja prve sezone Netflixove uspješnice 'Bridgerton' se udaje! Crvenokosa glumica Phoebe Dynevor konačno je pokazala svoj zaručnički prsten u šetnji Londonom, ali i pokazala da joj je vrijedan komad nakita postao i omiljena igračka!

Popularna je glumica uočena u blizini svog doma na Notting Hillu, a snimljena je kako kupuje u dućanu koji prodaje skupocjeno francusko-belgijsko posuđe od lijevanog željeza, čija cijena košta i do 525 funti po komadu.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Dok je provodila vrijeme u shoppingu, uočen je njezin zaručnički prsten s velikim dijamantom, a njegova vrijednost procjenjuje se na otprilike 100.000 funti, donosi DailyMail.

  • +2
Phoebe Dynevor Izvor: Profimedia / Autor: MJ Pictures / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Glumica koju smo upoznali kao Daphne Bridgerton u prvoj sezoni serije u svibnju se zaručila za Camerona Fullera, 28-godišnjeg glumca koji je ipak poznatiji kao influencer. Fuller je sin producenta Brada Fullera, autora horor filmova, među kojima je najpoznatiji 'A Nightmare on Elm Street'.

Fuller i Dynevor ne pojavljuju se često u javnosti, no prvi put su zajedno viđeni u Londonu u travnju prošle godine. Otad su zajedno prisustvovali teniskom turniru na Wimbledonu, ali i dodjeli nagradi BAFTA 18. veljače 2024.

slavne dame su blistale

Glamur i elegancija: Pogledajte predivne haljine s prestižne dodjele filmskih nagrada

Pogledaj galeriju