voditeljica na meti HEJTERA

Fotografijama iz Vukovara Mirta Šurjak razbjesnila obožavatelje

08.05.2017 u 10:01

Bionic
Reading

HRT-ova voditeljica, poznata po isticanju oblina, razljutila je pratitelje na svom službenom profilu na Instagramu, a zamjerili su joj modni odabir za posjet hrvatskom gradu heroju - Vukovaru. Samo za tportal Mirta Šurjak komentirala je napade na sebe

Za posjet Vukovaru i svečanoj Alki, koja je proteklog vikenda održana u tom gradu, HRT-ova voditeljica, Splićanka Mirta Šurjak odabrala je crvenu haljinu s hrvatskim etno motivima s potpisom Kaviy couture. Kratka haljina podijelila je mišljenja gotovo 50 tisuća njezinih pratitelja na Instagramu.

Većina je pohvalila njezin izgled, no bilo je i onih koji su joj poručili da se mogla primjerenije odjenuti za posjet gradu heroju.

'Ne razumijem te napade. Alka je svečani događaj, ne komemoracija, a uspomene na žrtvu čovjek nosi u svom srcu. Odjenula sam kreaciju koja je stilizirana nošnja s elementima Slavonije i Sinja. Po tome nisu ni alkari trebali biti u svečanim odorama', rekla je za tportal Mirta Šurjak.

Mirta je prije povratka u rodni Split posjetila i Groblje tenkova na Trpinjskoj cesti te fotografijom ispred tenka odala počast svim braniteljima s Trpinjske ceste.

With my lovely sister@mia__saric...Alka u Vukovaru

Objavu dijeli Mirta (@mirta.surjak1)

U spomen svim braniteljima s Trpinjske ceste🙏🏻🙏🏻❤️💙

Objavu dijeli Mirta (@mirta.surjak1)