njima nije vruće

Gdje se to nalazi Jelena Pajić Ćulibrk? Fotografije s njezinog putovanja ostavljaju bez daha

13.08.2024 u 12:23

Bionic
Reading

Ljeto je u punom zamahu i mnogi Hrvati odmaraju diljem naše obale kako bi se osvježili i 'napunili baterije'. Poznati svaki dan pokazuju gdje uživaju, a jedna od naših najomiljenijih voditeljica našla je savršenu destinaciju za ljetni odmor

Mnogi uživaju u sunčanju, kupanju i koktelima na plaži, a Jelena Pajić i njezin suprug Petar Ćulibrk su na svoje ljetno putovanje umjesto kupaćih hlačica i sandala spakirali traperice i šuškavce. Odabrali su puno niže temperature i ne previše sunca.

Uživaju u Škotskoj

'Vrijeme je za godišnji... I to super aktivni', najavila je voditeljica u jednoj od objava čim su stigli na svoje odredište. Supružnici Ćulibrk već neko vrijeme borave u bajkovitoj Škotskoj, a sudeći prema objavama na Instagramu koje voditeljica pokazuje, ova avantura pokazala se kao pun pogodak. Tamošnji šarmantni prizori u kojima imaju priliku uživati, oduševili su mnoge.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

Osvojio ju je razigranim sobom

Podsjetimo, Jelena i hrvatski jazz glazbenik vjenčali su se u Zagrebu u lipnju 2022. godine. Kako je svojedobno izjavila, suprug ju je osvojio 'najdivnijom energijom na svijetu, svojim blesavim i razigranim sobom', a od kad su zajedno, nisu se posvađali.

subotnja zabava

Poznata imena stigla na 'Masked Singer': Jelena Pajić prvi put u javnosti sa suprugom

Pogledaj galeriju

U razgovoru za tportal je otkrila da skupa najčešće provode vrijeme gledajući drage filmove i serije. 'Volimo se i družiti s prijateljima - klopa, cuga, društvene igre. Tu i tamo se zaletimo na neki koncert. Ma, ono, gušt mi je i sjediti doma, na miru, razgovarati s Petrom, slušati ga kako vježba klavir. Male, a velike stvari', rekla nam je tada.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević