sva blista

Glumica iz domaćih serija na crvenom tepihu otkrila da je trudna i pokazala trbuščić

05.06.2024 u 08:49

Bionic
Reading

Domaću javnost uvijek zanimaju modne kombinacije naših poznatih dama, a Sementa Rajhard sinoć je na jedanaestoj dodjeli nagrada L'Adria Story Hall of Fame pokazala elegantno izdanje i da je u drugom stanju

Pjevačica i glumica koju je domaća javnost upoznala u serijama kao što su 'Stella' i 'Čista ljubav' i njezin partner, građevinski poduzetnik Vanja Brundula izrekli su sudbonosno 'da' krajem 2020. godine pred svojom najužom obitelji i matičarem.

Za manje od tri godine nakon pripremili su i veliko svečano slavlje za širi krug obitelji i prijateljima, a bračne zavjete izmijenili su u Gornjoj Stubici u dvorcu Oršić. Uzvanicima je pjevala Vanna.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Par već ima jedno dijete, djevojčicu Stellu kojoj je dala ime po seriji u kojoj se proslavila 2013. godine na Novoj TV. Sementa je za Story otkrila da je će roditi dječaka.

'Trudna sam. Čekamo našu prinovu, četiri mjeseca je prošlo. Kćerkica zna, jedva čeka, za sada... Naravno da će biti ljubomore, to je normalno, sve joj pokazujemo kako će to biti. Čeka nas uzbudljiva godina', poručila je.

Podsjetimo, krajem 2020. godine Sementa je progovorila o financijskom krahu obiteljske tvrtke uslijed pandemije koronavirusa. Radi u obiteljskom lunaparku za koji se požalila da te godine nije odradio ni jedan event.

veliki party

Glamurozne kreacije na crvenom tepihu: Brojni poznati stigli na dodjelu nagrada

Pogledaj galeriju