ŽELJE SU JEDNO...

Gola Catherine Zeta-Jones zapravo nije ono što je Douglas želio za svoj rođendan

26.09.2024 u 14:25

Bionic
Reading

Kao od majke rođena, u 'Evinom kostimu', Catherine Zeta-Jones pozirala je u posljednjoj objavi na svom Instagram profilu povodom svog 55. i Douglasovog jubilarnog 80. rođendana

Oni su jedan od najskladnijih holivudskih parova koji u studenom ove godine slavi 24. godišnjicu braka, dok je jučer bilo još važnije slavlje u njihovom domu - ono rođendansko. Budući da dijele isti datum rođenja, 25. rujna, ne treba ni sumnjati da se pošteno feštalo u domu Catherine Zeta-Jones i Michaela Douglasa, a lijepa velška glumica uistinu se pobrinula da ovaj rođendan ama baš svi upamte.

Samo u 'Evinom kostimu'

Na Instagramu je objavila svoju crno-bijelu fotografiju na kojoj pozira u 'Evinom kostimu', odnosno bez ijedne krpice na sebi, pozirajući s boka kako se zapravo ništa ne bi vidjelo, vješto postavivši ruke kako bi zaklonila i grudi. Nije pokazala ništa, ali opet je raspametila sve.

Pogledajte kako se Catherine Zeta-Jones mijenjala kroz godine Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/montaža Neven Bučević

Poklon koji zapravo želi

'U rođendanskom odijelu! Nakon više od 25 godina dijeljenja rođendana sa suprugom, ponestaje mi ideja za darove!', prokomentirala je velška glumica svoju i više nego provokativnu objavu na Instagramu, koja je ubrzo prikupila brojne lajkove i komentare.

Ipak, ubrzo je razjasnila i kako 'ona gola' i nije poklon kojem će se njezin suprug Michael Douglas pretjerano razveseliti. 'Ovo je poklon opcija dva, loptice za golf su opcija jedan... naravno', pojasnila je Catherine Zeta-Jones.

  • +14
Catherine Zeta-Jones kroz godine Izvor: Profimedia / Autor: Jean Pierre Fizet / AFP / Profimedia

Podsjetimo, Zeta-Jones i Douglas svoju ljubavnu priču započeli su 1996. godine, kada je, na privatnoj projekciji, glumac ugledao prekrasnu Velšanku koja je imala glavnu ulogu u filmu 'Zorro: Maskirani osvetnik'.

Da su u vezi, priznali su tek 1999. godine i to na premijeri njezina trilera 'Klopka' u Edinburgu, kada je Zeta-Jones okupljenim novinarima iskreno rekla: 'Michael je ovdje večeras iz jednog jedinog razloga - želimo javno reći da smo zajedno.'

Njihovo prvo dijete, sina Dylana, rodila je u kolovozu 2000., samo tri mjeseca prije negoli su se vjenčali na ceremoniji koja ih je stajala oko milijun i pol dolara. Godine 2003. dobili su i kćer Carys.