sretna vijest

Goran Bogdan i Jovana Stojiljković čekaju prvo dijete

17.07.2024 u 08:44

Bionic
Reading

Hrvatsko-srpski glumački par uskoro će se ostvariti u ulozi roditelja. Vijest da je lijepa beogradska glumica Jovana Stojiljković trudna raširile su se brzinom svjetlosti kad su se Goran Bogdan i ona pojavili na polufinalnom ocjenjivanju za Međunarodnu nagradu Emmy održanom u Puli

Na prestižnom događanju moglo se uočiti da je Jovana Stojiljković u visokom stupnju trudnoće, a da im stiže prvo dijete, dosad su uspjeli sakriti od javnosti.

Ne vole govoriti o svojoj vezi

Par je informacije o svom odnosu davao 'na kapaljku'. Bogdan je to vješto izbjegavao govoreći da 'ne želi zamarati svijet svojim privatnim životom'.

'Puna sam ljubavi. I volim govoriti o njoj. (smijeh) Ali u medijima ne volim govoriti o svojoj intimi. Mislim da je to nepotrebno. Za mene nešto toliko veliko i osobno staviti u nekoliko rečenica u intervjuu ili govoriti o tome u javnosti djeluje nedovoljno i pogrešno. Jednostavno to nisam ja', ispričala je ranije za tportal Jovana.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

Ono što je poznato javnosti to je da su jedan od najuspješnijih regionalnih glumaca i njegova 11 godina mlađa ljubavna družica obnovili vezu krajem 2021. godine, samo nekoliko mjeseci nakon što su prekinuli.

  • +2
Goran Bogdan i Jovana Stojiljković Izvor: Pixsell / Autor: Armin Durgut/PIXSELL

Prisjetimo se, njihova romansa počela je 2019., a javnost je za nju saznala kad se Bogdan pojavio s velikim buketom cvijeća nakon premijere predstave u Narodnom pozorištu u Beogradu, u kojoj je Jovana imala glavnu ulogu. Nakon toga smo ih mogli zajedno vidjeti na raznim događanjima.

3. PONTA LOPUD

Kakvo se društvo okupilo na Lopudu: Goran Bogdan stigao s djevojkom, Milan Marić uživao je sam

Pogledaj galeriju