OBJASNILA ŠTo SE DOGODILO

Idi Prester pozlilo prije početka koncerta, završila na infuziji

09.06.2024 u 08:40

Bionic
Reading

Život glazbenika je dinamičan, drugačiji, ali i zahtjevan, pomalo stresan. To je sada iskusila i mnogima omiljena glazbenica i voditeljica. S pratiteljima je podijelila objavu koja je izazvala dozu zabrinutosti

Ida Prester sa svojim je bendom Lollobrigida ostvarila je brojne uspjehe, a simpatije javnosti osvaja svojom energijom i karizmom. Sinoć je održala koncert u Sarajevu u sklopu Kvirhana festivala, premda joj je samo 15 minuta prije nastupa pozlilo.

Na svom Instagram profilu objavila je video iz vozila Hitne pomoći. Naime, ležala je na krevetu s priključenom infuzijom dok je nekoliko medicinskih tehničara bilo oko nje. Objasnila je i što joj se dogodilo.

Namirnice koje snižavaju visoki tlak Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević/tportal

'Sat vremena pred koncert krece bol u želucu, muka, vrtoglavica... u 20 godina jos ni jedan jedini put nisam otkazala koncert, ali sad sam baš blizu', napisala je Ida i zahvalila ekipi hitne pomoći u Sarajevu. 'Ne znam što su mi stavili u infuziju, ali izvukla sam sat vremena svirke', otkrila je u nastavku objave kao i to da je 'bila na pet posto i izbacila pola repertoara'.

'Danas sam puno bolje, valjda neki virus protutnjio', dodala je. Javila joj se Nikolina Pišek koja je komentirala: 'Ljubica moja draga. Ubit ću te ja ako prije nećeš ti samu sebe. Malo prikoči', poručila joj je, a nakon nje, oglasili su se i drugi zabrinuti pratitelji. 'Bravo za hrabrost! Ali ne zaboravi biti nježna prema sebi', 'Smanjite tempo, da život ne bi po svom', poručili su joj neki od njih.

vrlo maštovito

Haljina koja to nije: Ida Prester izazvala je oduševljenje ovim stajlingom

Pogledaj galeriju

Ida je kasnije, u jednoj od Instagram priča otkrila kako je vjerojatno bila riječ o crijevnoj virozi, za koju smatra da ju je dobila od svoje djece. 'Čuvajte se, u zagrebačkim školama je sad krenula sezona', poručila je Ida.