LIJEPA VODITELJICA

Ivana Mišerić pozirala u kupaćem kostimu, a obožavatelji joj poručili da nešto jede

09.08.2020 u 13:39

Bionic
Reading

Atraktivna voditeljica Ivana Mišerić uživa na Jadranu gdje ljetuje u društvu prijateljica, a na društvenim je jedna njezina objava izazvala podijeljene komentare

Lijepa Ivana koja je nedavno prekinula s dečkom Sandrom postavila je na svoj Instagram profil fotografiju u crnom kupaćem kostimu na ležaljci pored bazena uz poruku 'A vacation is having nothing to do and all day to do it in'. Počela sam lijepiti citate - ne bu dobro', našalila se poznata plavuša.

Njezina je objava odmah izazvala i jednu kritiku.

'Daj jedi nešto ženo', glasila je poruka na koju su odmah reagirali neki Ivanini obožavatelji.

'Mislim da nije fer da ti stalno govore da pojedeš nešto jer izgledaš super i pristaje ti. Vjerujem da ti jedeš dovoljno, ali si u pokretu stalno, pa imaš zahvalan metabolizam', uslijedio je odgovor.

Inače, radijska voditeljica se nakon što je okončala ljubavnu vezu sa suosnivačem hrvatsko-slovenske startup tvrtke Bellabeat, Sandrom Murom, iselila iz stana u centru Zagrebu i preselila u obiteljski dom u Velikoj Gorici.

Zgodna plavuša nema vremena za tugu pa se ovoga ljeta posvetila druženju s prijateljima i poslu, a postala je i zaštitno lice nove kolekcije za ljeto 2020. zlatarnice Karat. 

  • +6
Nova kolekcija Karat Jewelry Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Karmen Poznic Bozic