BIT ĆE ZANIMLJIVO

Je li spreman na ovo? Pred Clooneyjem je veliki životni izazov

26.10.2024 u 08:36

Bionic
Reading

Pred omiljenim holivudskim glumcem nalazi se veliki izazov. 2025. godina donosi mu ostvarenje sna, budući da će tada doživjeti i svoj debi na Broadwayju

Možda je u Hollywoodu odavno veteran, sa više od 80 snimljenih filmova, no u glumačkom svijetu još uvijek postoje izazovi koje nije ostvario. Na njegovoj listi želja sada će biti još jedna manje, budući da će iduće godine 63-godišnji George Clooney imati svoj debi na Broadwayju.

Tamo stiže sa kazališnom adaptacijom svog filma 'Laku noć i sretno', kojeg je napisao i snimio još 2005. godine i koji je tada dobio čak šest nominacija za Oscara.

Najvažnije žene u životu Amal Clooney Izvor: Društvene mreže / Autor: Profimedia/montaža Neven Bučević

Iako vjerojatno nesiguran kako će publika reagirati na njegov prelazak na daske koje život znače, uz suprugu Amal, u njega itekako vjeruje i jedna glumica. Riječ je o Julianni Margulies s kojom je svojedobno glumio u hit seriji 'Hitna služba'. Upravo je ona nedavno, na premijeri svoje predstave na Broadwayju, 'Left on Tenth', rekla koliko je ponosna zbog svog velikog prijatelja.

Težak put

'Upravo sam mu poslala mail u kojem sam mu napisala: 'Tako sam ponosna na tebe. Ne moraš to raditi'', rekla je Julianne i dodala kako Broadway može itekako biti izazovan:

URNEBESNI GLUMAC

I Amal je pala u drugi plan: Ako se netko zna dobro zabavljati, onda je to George Clooney

Pogledaj galeriju

'Zastrašujuće je, znate, biti na Broadwayju. Svijet u kojem danas živimo postao je takav da je svatko sudac, a vi morate blokirati sve to i raditi svoj posao. Stvarno sam ponosna na njega jer je odabrao težak put. To nije lak posao i stvarno sam impresionirana time što on radi.'

Inače, kazališnu adaptaciju osobno su napisali George Clooney i Grant Heslov, a režije se primio David Cromer. Premijera je najavljena za proljeće 2025., no točni datumi još uvijek nisu poznati.